Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Well.....moj top Pink Floyd-a :
Echoes,Dogs,Sheep,Comfortably numb,Money,Brain Damage,One of these days,Learning to Fly,On the turning away,Division Bell,Keep Talking.....Another brick in the wall :P ,zanimljivo,ali nemam favorita sa Final Cut-a....Pajper et di gejts of davn je bas onako prava psihodelija i ok je album,ali vise volim Gilmorovu eru nego Beretovu :)
Flojdi su mi u samom vrhu omiljenih bendova :)
Hmmm nisam dugo slusao Atom Heart mother...mogao bi malo da se podsetim toga :)

volim ja dugacke pesme, ali sa diamondom su stvarno preterali.
smori me posle minut i po.
i wish you were here je odlicna pesma.
mada ja ne volim pink floyd posebno.

Ja ne volim da odvajam pesme od albuma.Na albume gledam kao na celine,i ne volim istrgnem deo iz celine.Uvek pustim po ceo album.Omiljeni albumi su mi Wish You Were Here,Atom Heart Mother & Meddle...

Meni su 6 naj albuma redom: Meddle,wish you were here,Animals,A saucerful of secrets,The Wall,Dark side of the moon..

Floydi su moc glazbe,po mom njih je glazbeno.,samo premasio "Dream Theater"..=)
-Floydi su meni puno bolji,,ali ovi stvaraju glazbu da se user**:worth:

PoZz svima fanovima floyda!

Je Animals album,..,definitvno jedan od najmocnijih..,samo to je za one koji su vec razvili svoj smjer progresive i psihideka.,=)...,i za Animals treba izdvojit vremena i strpljenja za slusalje toga.,stvarno je album da se useres.,,=) pozdrav..dajte da tema zivne ..
pa to su floydi.;!!!:D

aha prijatelju, ovde visish.....

štoooo??

pa tolko su male razlike da je prosto zanemarljivo, a ova dva su mi najdraža. Obscured jer je tu Gilmour imao najemotivniji zvuk, pogotovu na Mudmen i Childhood's end, a Dark side jer je to jedno od onih dela koje stoje rame uz rame sa Mona Lizom ili devetom simfonijom.

u suštini volim sve albume, jedino posle Wrightove smrti ne mogu da slušam Wall ni Final cut, iako su realno sjajni

Back