Supertajni
Poznat
- Poruka
- 7.329
Chekaj bre Enri matori, poshto te zenke toliko hvale ako imash neshto vishka na lageru ti prebaci drugu po kompjuteru...........moze?8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti se samo zalis na mene???koga sam ja prisvojila????kogaaaa????koga ti to hoces a da je moj????
Alo bre, sic sic macke, pustite mi Enrija! Zna se s kim je on u svlacionici cesto ;-)
![]()

Taj koga bih htela nije tvoj,a ni moj...necu da se zalim na tebe...uzmi i Zaka i Tajnog...ja necu nikog...bicu sama...

Taj koga bih htela nije tvoj,a ni moj...necu da se zalim na tebe...uzmi i Zaka i Tajnog...ja necu nikog...bicu sama...
Chekaj bre Enri matori, poshto te zenke toliko hvale ako imash neshto vishka na lageru ti prebaci drugu po kompjuteru...........moze?8)

ako smo delili pivo, možemo i žene...![]()
![]()
Alo bre, sic sic macke, pustite mi Enrija! Zna se s kim je on u svlacionici cesto ;-)
![]()

Chekaj bre, kako to licitirate samnom.....nisam ja lak mushkarac.....a i malko se ugojih skoro.........hm da, valjda se i ja neshto pitam tu??? 8)
![]()
![]()

izjasni se pa da idemo dalje![]()
? zaki je moj slatki drugar...sta bi sad?tajni je moj...ako je moj...ako nije tvoj...ko ce ga znati...ne svadjam se ja puno oko muskaraca...svi su ti oni prefrigani...mislim da mi zene treba da ostanemo u istom klubu,da ne krenemo jedna protiv druge...a i ja sam te tefterila sa zakom pre neko vece koliko se secam???

Enri,ja ti verujem da si ruzan i deb'o...i necu ovim zenama poverovati da lazes![]()

Pa jeste....u pravu si...trebalo bi..![]()
tako je zeno!!!!!
p.s.samo Cortu mi ne dirajte![]()

ne svadjam se ja puno oko muskaraca...svi su ti oni prefrigani...mislim da mi zene treba da ostanemo u istom klubu,da ne krenemo jedna protiv druge...
dodushe, josh nismo nachisto sa tim koja tje koju polovinu, ali nema veze... 
Jel vidiš eva kako se brani muškarac.....a ti malo podviknula i misliš da si faca...
![]()

sta je?sta mucas?da te cujem!!!gukni![]()