QueenHatshepsut
Iskusan
- Poruka
- 5.061
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...sta li je rolnici proradilo kad nestade.... ja se zabrinuh...

http://i71.photobucket.com/albums/i136/dusicaf/IMG_1509.jpg I, da znate, malo mnogo ste me razocarali ...Ne znam, da li cu doci i u III Smenu ili ....:sad::sad::sad:

ZNATE STA! Samo gledam ove fotkice , slusam vas....Pa, ljudi, da li jedanput u zivotu, mozete da budete ISKRENI? Ako se druzimo, druzimo se, tu ste od ranog jutra, svi ovisnici o ovo Kafance...Ali, primetila sam da nema iskrenosti, svako hoce svakog da zezne, ispadne pametan. Ima par osoba na Krsti /razne Teme, ne samo kafana/ koji me zaista poznaju, i preko pp. msn, msn, tel, a i licno. Ili cete biti onakvi kako treba da budete, ili ja vise, kao jos neke moje drugarice i prijatelji, necu vise dolaziti ovde. Resila sam da vam posaljem ovu svoju Fotku....pa ondfa CAO! ILI JESMO ILI NISMO!
Mozda je ova Fotka trebalo da ode na neku Temu, Album Forumasa ili slicno. Ali, ja mojih , skoro 3000 postova napravih Ovde, pa red je ovde i da mi date Parastos...

........niti sale prihvatam licno![]()