pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kraljicica krenula u setnju...

07_zurka.jpg

ZNATE STA! Samo gledam ove fotkice , slusam vas....Pa, ljudi, da li jedanput u zivotu, mozete da budete ISKRENI? Ako se druzimo, druzimo se, tu ste od ranog jutra, svi ovisnici o ovo Kafance...Ali, primetila sam da nema iskrenosti, svako hoce svakog da zezne, ispadne pametan. Ima par osoba na Krsti /razne Teme, ne samo kafana/ koji me zaista poznaju, i preko pp. msn, msn, tel, a i licno. Ili cete biti onakvi kako treba da budete, ili ja vise, kao jos neke moje drugarice i prijatelji, necu vise dolaziti ovde. Resila sam da vam posaljem ovu svoju Fotku....pa ondfa CAO! ILI JESMO ILI NISMO!

ZNATE STA! Samo gledam ove fotkice , slusam vas....Pa, ljudi, da li jedanput u zivotu, mozete da budete ISKRENI? Ako se druzimo, druzimo se, tu ste od ranog jutra, svi ovisnici o ovo Kafance...Ali, primetila sam da nema iskrenosti, svako hoce svakog da zezne, ispadne pametan. Ima par osoba na Krsti /razne Teme, ne samo kafana/ koji me zaista poznaju, i preko pp. msn, msn, tel, a i licno. Ili cete biti onakvi kako treba da budete, ili ja vise, kao jos neke moje drugarice i prijatelji, necu vise dolaziti ovde. Resila sam da vam posaljem ovu svoju Fotku....pa ondfa CAO! ILI JESMO ILI NISMO!

...sta bi...?...o cemu ti to...?

nemojte sluchajno da se josh neko uozbiljio, stvarno tju napustiti kafanu ako se to desi... :lol:

jbg, lilyl, ozbiljno i iskreno mozemo preko pp-a... naravno, ako mi iskreno i ozbiljno odgovorish na to shto sam te preko istog pitala...

Aman Ljudi, popih onu Bloody Mary od Enriquea ! Dajte jos jedno , isto. Videste moju Malenkost, /kazu da su Oci prozori Duse/ Pa vi procenite....Samo, htela bih - iskreno da ova Kafana ocuva svoj Duh, /makar tu bio, a i trebalo bi TAJNI/, da se vrate jos neki, koji su zaboravili na kojoj smo Adresi....Nasa Adresa je Ljubav. Zadnja Posta Srce ! Slazete li se?:D
c-00248.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back