Last dance
Iskusan
- Poruka
- 5.242
Aaaaa...densate bez mene??????????? Eeee pa nece da moze! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)hehe..što me podseti, mogli bi u ovoj kavani da usvojimo novi slogan...: "uđeš, ne izađeš i gotovo.."Last dance:Hehe....ma ja sam ti sama po sebi Last (odigram, zapalim- pa odemm...)

Jasta!!!Enrique.:hehe..što me podseti, mogli bi u ovoj kavani da usvojimo novi slogan...: "uđeš, ne izađeš i gotovo.."

da,ali samo u MOJOJ KAFANI!Enrique.:hehe..što me podseti, mogli bi u ovoj kavani da usvojimo novi slogan...: "uđeš, ne izađeš i gotovo.."

partibrejkeru...irenak55:Ja vise ne mogu ni da igram,niti da pijem,odoh na spavanje!!!
Zelim vam lepu i ugodnu noc,lepo se zabavite!
Hmmm...ja sad ispade k'o sinonim za baksuzEnrique.:partibrejkeru...![]()
Laku noć, i svrni jopet, da nazdravimo uz vino i sveće i odigramo još neki ples..naravno ne last dance...![]()
Enrique.:partibrejkeru...![]()
Laku noć, i svrni jopet, da nazdravimo uz vino i sveće i odigramo još neki ples..naravno ne last dance...![]()
8-)
taman posla, svaka sličnost je slučajna...Last dance:Hmmm...ja sad ispade k'o sinonim za baksuz![]()
Znamo Zile...ma volis ti i patos pod sankomMada faka nigZa:jesi baksuz pa to ti je
e taj orman **** mi se mloogo sviDZa![]()
koliko puta te je Goldi izvlacila odatle 8-) ...pamtim kao slon, ja, baksuz
...svaka slicnost sa realnim likovima je slucajna....Enrique.:taman posla, svaka sličnost je slučajna...![]()