Last dance
Iskusan
- Poruka
- 5.242
A bre baš se dajete na tacni noćasminon:...a mnozenje...?... ta operacija nije toliko komplikovana...?...![]()
...jel to od piva ili raspored zvezda takav? 8-)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A bre baš se dajete na tacni noćasminon:...a mnozenje...?... ta operacija nije toliko komplikovana...?...![]()
...jel to od piva ili raspored zvezda takav? 8-)

My respect MareProfimare:Vidi ga nigza, minon i last dance... sve stariii forumasi
Moze li neko pice za jos jednog starog forumasa... prastarog![]()
Minon je noćas konobarica (sexy
) pa ako smeš- traži od njega
8-)Definitivno je do rasporeda zvezdaMada faka nigZa:ma nemo...e pa sta da ti kazem...lepote promiskuiteta![]()
![]()
![]()

QueenHatshepsut:da se mozda i ja ubucim![]()
kakve sad veze imaju zvezde????Last dance:Definitivno je do rasporeda zvezda![]()
Ma to ja tešim sebe (i pravdam sebe i vas,nasMada faka nigZa:kakve sad veze imaju zvezde????
kakav raspored...pune mesec, Koroskop ili nesto drugo???
to ne može biti slučajno... Profimare:Vidi ga nigza, minon i last dance... sve stariii forumasi
Moze li neko pice za jos jednog starog forumasa... prastarog![]()

nista nije slucajno....sve je ovo namernoLast dance:Ma to ja tešim sebe (i pravdam sebe i vas,nas)...skup ludaka
to ne može biti slučajno...
![]()

Profimare:Ooo polako... hvala svima na picu... prvo cu ovaj sokic a onda ono od queen![]()
Hmmmm....onda moraš ući u dil s Minončetom, on ti je no1 za slatkiše..samo, imaćeš problem samnom- neću bre da ga delimQueenHatshepsut:Muce me vase slike, ogladnela sam kad sam videla razne kolacice
...a Minonče, kakve računske operacije koristim? 

....hmmmmm...ama radi li ovde iko sutra? Škola, fakultet...?...ccc.... sve mamurno i nenaspavano ide u susret novom danu.... 8-)Alians:Mozda ili samo zalet Zile ga vata lagano![]()
qq...bolnu temu mi nače, znao sam da je trebalo da odem da spavam...Last dance:....hmmmmm...ama radi li ovde iko sutra? Škola, fakultet...?...ccc.... sve mamurno i nenaspavano ide u susret novom danu.... 8-)

Last dance:Hmmmm....onda moraš ući u dil s Minončetom, on ti je no1 za slatkiše..samo, imaćeš problem samnom- neću bre da ga delim![]()
![]()
...a Minonče, kakve računske operacije koristim?
![]()