*Purple Baby*
Domaćin
- Poruka
- 4.030
Necu da se zaglavim!!
Hocu da te zamolim za ples
Hoces li plesati sa mnom
Izaberi pesmu,za ples!!!
Hocu da te zamolim za ples
Hoces li plesati sa mnom
Izaberi pesmu,za ples!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno,ja ne razumem o cemu se radi.Ali savet je veoma dobar,vredi biti takav,sigurno!!!lilyl:Izvinjavam se, nisam duze bila ovde, i sve sto budem napisala, bice Off Topic. Dolazim iskreno, drugarski, da se pozdravim i oprostim sa vama, bili ste divni, i ostacu jos malo u Kafani, da popijemo po nesto...Jos veceras sam tu, ...puno cete mi nedostajati, a, sa vama, ne znam ko ste, sta ste, hocu, u svom stilu da se oprostim...i jos jedna moja slicica...Jer, Ljiljana, uvek ostaje Ljiljana za razliku od mnogih....Ja placam, a ovde, imate Poljubac i Zbogom od mene...Ja sam ovde dosla iskreno, cistog srca i duse. Zelim da svi budete takvi i izvinite, zbog malo duzeg posta.Love, ja vas sve... :grin: :grin: :grin:![]()
Ps: ovaj Rastanak nema veze sa vama...jednostavno, jako sam zauzete..i ko zna, mozda i navratim da vas SVE vidim ...Poljubac.![]()
![]()
NQe volim da dajem savete /ali, ponekad ih primam? BUDITE ISKRENI I ONO STO JESTE. Volite sebe, da bi vas i drugi voleli...![]()