Che Guevara
Iskusan
- Poruka
- 5.657
e pa ondak se pridruži, dobro društvo je uvek dobrodošlo..Last dance:E pa 'fala al- ne 'fala...nece da moze da pijem tako...tako...ma tako samo usput!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa ondak se pridruži, dobro društvo je uvek dobrodošlo..Last dance:E pa 'fala al- ne 'fala...nece da moze da pijem tako...tako...ma tako samo usput!!!
jbg........ 8-)
ops:
samo u ovom kafancetu fale svece i svecnjaci za opusteniju atmosferu!!!
8-)Enrique.:e pa ondak se pridruži, dobro društvo je uvek dobrodošlo..![]()

Last dance:Ma da, bas! Gde bre da se napijete na prvom....a svece romantika i mrak- to je ok, jel? Hehehe to moze i na prvom?![]()
8-)
..al, daj improvizovaćemo nešto..Ooooo ne vici= nije romanticnoirenak55:NARAVNO!!!
ROMANTIKE NIKADA NIJE DOSTA,ni na prvom niti na ostalim spojevima!!!!

haha..ne moš' reći kako se zove, ima krsta da ozvezda ime..whitenicky:Evo picence ...samo kako se zove P???
![]()

Pa nisam znala...nista,prilagodicu se...dok popijem ovo vino,osramoticu se jos viseEnrique.:@ Irena...ti ne znaš...ovo je preuređeni striptiz bar....al, daj improvizovaćemo nešto..
ops:
ops:
ops: ...hoces da ti otplesem nesto 
))

Ma malo sam glasnije rekla,morala sam jer je ovde muzika preglasna,pa da me cujes!!!Last dance:Ooooo ne vici= nije romanticno![]()
a evo meni malog Nikolice![]()
Gde si Niki jubavice moja (sajber)![]()
JokEnrique.:Irena..hmmm...nemoj, bolje se približi malo...mali je ovaj separe za nas dvoje...Eno Last dance ode sa Nikijem u magacin da piju pice..
![]()
mi to samo javno, nasred kafane 
Last dance:Ja cu onaj levo...nekako mi se cini bolji...vocke stoje na gore.....
))
Sta hoces reci da smo predebeliEnrique.:Irena..hmmm...nemoj, bolje se približi malo...mali je ovaj separe za nas dvoje...Eno Last dance ode sa Nikijem u magacin da piju pice..
![]()
da bismo bili u ovom separeu????

Ne, ne, nemaš ti ništa s' tim ...ja sam predebeo..irenak55:Sta hoces reci da smo predebelida bismo bili u ovom separeu????
..al sam mekan i udoban...