Last dance
Iskusan
- Poruka
- 5.242
Bitan je marketing...treba znati kako formulisati, pa i dobro prodati...Enrique.:Ne, ne, nemaš ti ništa s' tim ...ja sam predebeo....al sam mekan i udoban...
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitan je marketing...treba znati kako formulisati, pa i dobro prodati...Enrique.:Ne, ne, nemaš ti ništa s' tim ...ja sam predebeo....al sam mekan i udoban...
![]()

Ja mozda nisam predebela,ali sam mekana...i ...udobna!!!Enrique.:Ne, ne, nemaš ti ništa s' tim ...ja sam predebeo....al sam mekan i udoban...
![]()

Nemojte pogresno razumeti!!!irenak55:Ja mozda nisam predebela,ali sam mekana...i ...udobna!!!
8-)Ma nemoj bezati...popij jos nesto na moj racun!!!Last dance:Ma .... odoK ja ipak odavde...Nikolaaaaaaa, gde utece?
![]()
a ne! Ovde cure oduvek piju za dz! 
Last dance:Ma .... odoK ja ipak odavde...Nikolaaaaaaa, gde utece?
![]()
)))
..ja kad izlazim izu kafane, otvaraju mi i drugo krilo ulaznih vrata...
Eeee Mali...'ebes takvu tesku artiljeriju... :-(whitenicky:lutko odoh da spavam ....vi se sexajte celu noc ....moj vam usput)))
A tu si jos uvek!!!Enrique.:...vid sad...kao prvi sastanak, fini smo, trte, mrte, a već decu spominješ...![]()
PONESI GA SA SOBOM!!!whitenicky:lutko odoh da spavam ....vi se sexajte celu noc ....moj vam usput)))
:shock: :shock: :shock: :shock: ...aaaaa...kud se zaglavih u ovaj separe...irenak55:A tu si jos uvek!!!
Pa naravno da cu spomenuti decu,da vidim koliko si ozbiljan!!!Zato sam i mislila da si pobegao glavom bez obzira!!!
Ali posto si jos uvek tu znaci da si ozbiljan decko...pa videcemo...koliko ce da ih bude...mislim dece...![]()

U pravu si...eto uplasih' i tvog Nikija...pobeze glavom bez obzira!!!Last dance:hehe...nije , ali malo si ga prepala curo! Ne spominji decu na prvom sastanku, vidis to ga plasi (kao i sve ostale...)
Ma ne, ne brini za njega- on najbolje zna da od lajanja nista nema...ne mozes njega tako uplasitiirenak55:U pravu si...eto uplasih' i tvog Nikija...pobeze glavom bez obzira!!!
Zar ti je toliko lose???Enrique.::shock: :shock: :shock: :shock: ...aaaaa...kud se zaglavih u ovaj separe...![]()
![]()
![]()
Hvala ti,bas si ljubazna!!!Last dance:Hehe.ja cu kanda na spavanjac...otisao mi Nikolica, Minon nije ni svracao, Hator sigurno fenira kosu da sutra bude lepa, a Psiho gleda u zvezde...ostavljam vas sme, pa-iskoristite momenat dok neko ne bane u separe!![]()
da znam..onda sam gotov...al ček malo do tog prvog, još sam mladjan, nism još ni da se brijem počeo...irenak55:Zar ti je toliko lose???
Ma znas sta,necu te na silu...predomislices se ti sam...kada ti prvo kaze "TA-TA"

..i ne bodem, nisam škorpija..