jiang
Domaćin
- Poruka
- 4.620
hi,love!!!!!!!!!!!!!!!!!slavishans:Hello ljubavi!![]()
sta se radi na estradi?!
si dobro? sve pod kontrolom?
Lilijan,ovaj ti je mnooooogooo dooobar,alal vera za djenje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hi,love!!!!!!!!!!!!!!!!!slavishans:Hello ljubavi!![]()

Ma, turila bi ja sliku, ali kad je komsija vidi vijace me po NS...a to nam ne treba...lilyl:Slavishans, ajde da Te VIDIM ovde u Kafani!!!Ja BWE uvek napravim Revoluciju....
I SVE VAS, ako imater petlju....ili odoh i ne vracam se vise medju....

Ako ne umes da se Odbranis, kakva si mi Ti Macka ?Last dance:Ma, turila bi ja sliku, ali kad je komsija vidi vijace me po NS...a to nam ne treba...![]()

Na zalost- jaka na recima...dela su mi vec slabija...lilyl:Ako ne umes da se Odbranis, kakva si mi Ti Macka ?![]()
![]()
![]()
danas malo vilenela,malo ucilaslavishans:Na estradi,nemam pojma!Ne družim se sa estadni umetnici!
Ja OK i držim sve pod kontrolom.Kod tebe?
pa cu da gledam neki filmic na HBO-u :wink:
?

Je l' nam dolaziš u NS?milicaanchy:Ja vas pozdravljam...odo' se pakujem...nema me do sledecje subote.

Poslaću ti ja moje iz obezbeđenja,u njih imam više poverenja!orgazmma:danas malo vilenela,malo ucila![]()
sada sam se plaknula![]()
![]()
pa cu da gledam neki filmic na HBO-u :wink:
od sutra sam u karantinu![]()
nema zajebavanja vise![]()
opasna mi ova Kuma,oces na nasu svadbu da dovedes ovog iz djenja?
ili na devojacko da stripuje zajedno sa Makijem i Belozmijastim?! :shock:

dragi,sada ce sve da te vijaju,tesko meni!slavishans:

Mislim da me se secas....iz Kosovske...iz Drinke...Samo, sada sam malo porasla...Profimare:@lilyl
A tako izgledas, samo da znam
Orgi moze neko pice za mene![]()
milicaanchy:@Last dance
fala
@Slavisha
prolazim,ali ipak se necjemo zadrzhavati :? :? :?
tako da cju videti tebe i tigrinu neki drugi put...
sad stvarno odoh
kisses!![]()

..."vas ne sme niko da bije"............slavishans:Poslaću ti ja moje iz obezbeđenja,u njih imam više poverenja!![]()

Ništa se ne vidi!orgazmma:dragi,sada ce sve da te vijaju,tesko meni!
evo i mene...![]()
![]()
tu sam negde.... :wink:

Eto, a mene prozivate sto se ne kacim...hehe...vidi sad ovo, devojka je jos surovija od mene...evo vam sliku da vas zagolica...bravo!slavishans:Ništa se ne vidi!![]()