Venerica Bgd
Iskusan
- Poruka
- 5.559
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Optimist za promenuQueenHatshepsut:Ja znam gde je za mene najbolje u "Kornjaci" a pitam vas, mozda je negde bolje???
moze prekosutra?Venerica Bgd:hocu...cim dodjes,vodim te...![]()

Nata_lijaBG:@Jacques, vise se ne druzim sa tobom, da znas!

jacques:moze prekosutra?
eto ti pa sad....sta sam skrivio?![]()

Idi vidi na: sta vam se mota po glavi...jacques:moze prekosutra?
eto ti pa sad....sta sam skrivio?![]()

e svidja mi se i optimist...super je muzika...samo me nervira sto je mnogo zagusljivo !!QueenHatshepsut:A nije los Optimist, nisam dugo bila, samo se secam da ima puno muskog sveta!!!
su extra ali boja sve to unistava.ajoj izvinjotina...mislio sam 4...ne dve....odnosno 2x2Nata_lijaBG:Idi vidi na: sta vam se mota po glavi...![]()
E tako vec mozejacques:ajoj izvinjotina...mislio sam 4...ne dve....odnosno 2x2![]()
Alians:Kurvanjske planetice oprosti na iskrenosti po spoljasnjem izgledu i obliku a i nogamasu extra ali boja sve to unistava.
nogama???imam kurvanjske noge???ovo je bilo nisko,ali!!!!Alians:Kurvanjske planetice oprosti na iskrenosti po spoljasnjem izgledu i obliku a i nogamasu extra ali boja sve to unistava.
Pa muski svet ti i treba zar neQueenHatshepsut:A nije los Optimist, nisam dugo bila, samo se secam da ima puno muskog sveta!!!
Uvek dosadno?!!!!!! :shock:Profimare:Pa muski svet ti i treba zar ne
@nata
Ma nista, na obilicevom dosadno kao i uvek![]()

Alians:Kurvanjske planetice oprosti na iskrenosti po spoljasnjem izgledu i obliku a i nogamasu extra ali boja sve to unistava.
E to, to 8-)Profimare:Zavisi u kakvom si drustvu nato![]()
QueenHatshepsut:Sta fali boji bas je dobra??
Venerica Bgd:ne zameri,aliju,on je malo ovako impulsivan,drcan,i previse "iskren",a ne zna da je ovo slika i da su uzivo tamnije...ah zadrti balkanski sindrom...sve sto je crveno i otvoreno je kurvanjsko??