Nata_lijaBG
Iskusan
- Poruka
- 5.463
Za Mareta mora da ima!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:smile: .Nata_lijaBG:Dobila sam Steffa, ne brini Ali ;-)

Alians:Dobar dan svima koliko vas ima 8-) .
Kraljice jesi ti manita za Mareta da nema?
Pozdrav Mare kao je?Sto ne dodje pre dve noci u kafanu ja sluzio do 3 vido niko ne dolazi i zatvorio ranije?
Lily duso sto se tice onih tekstova na 191 ili2 -oj da li su te stvarno bar malo podstakli na razmisljanje ili me tovaris?
Planetice ti to mene indirektno muvas je li?
Kako si znala da sam sjebao Adobe R. i da mi treba novi?![]()
Pa mi kao sve slucajno poslala nalcistiju adresu za skidanje istog? ;-)
Steff pazi kako drzis kontroluda ti ne utekne pozdrav usput? 8-)
Caos Nato treba li ti sta OSIM STEFFA?Koga vidim neces preboleti.
Planetice vrati mu ga a ti odi meni da ti sapnem nesto:smile: .
Kraljice ako moze svi znaju da bih ja jednog Hansa.
QueenHatshepsut:Ja znam gde je za mene najbolje u "Kornjaci" a pitam vas, mozda je negde bolje???
Mozda smo se srele tamo, ladno... :-)Venerica Bgd:e i meni je extra u kornjaci ono sa borovnicom...
ajde vodi me da probamVenerica Bgd:e i meni je extra u kornjaci ono sa borovnicom...
hehehe...pa moguce...ja ne idem cesto tamo,nazalost...po ceo dan sam u centru,pa kad dodjem kuci i pomislim,ajde opet u grad...uhhhh...mada,blizu mi posla,pa ako odlucis natice,mozemo da odemo jedan dan na pivce,i da regulisemo sve oko stefana...kome idu pelene,kome cucla...i taaaaakooooNata_lijaBG:Mozda smo se srele tamo, ladno... :-)
Ni ja nisam cesto, bila jednom :-)Venerica Bgd:hehehe...pa moguce...ja ne idem cesto tamo,nazalost...po ceo dan sam u centru,pa kad dodjem kuci i pomislim,ajde opet u grad...uhhhh...mada,blizu mi posla,pa ako odlucis natice,mozemo da odemo jedan dan na pivce,i da regulisemo sve oko stefana...kome idu pelene,kome cucla...i taaaaakoooo![]()
![]()
![]()
Nata_lijaBG:Ni ja nisam cesto, bila jednom :-)
A u kom si delu grada? U mom selu ima cucala puno ;-)
ne znam,prosvetli meAlians:Cizmice bolje bi bile u Braon boji crvene su previse ma znas...