pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CakiCoka:
Nadjoh zanimljivo stivo...hmm..pogledajte:???:
Topmodelsica:

#4 topmodelsica vbmenu_register("postmenu_4527986", true);
Registrovan korisnik

Učlanjen: 08.03.2006.

icon1.gif
Re: Po cemu ste PREPOZNATLJIVI?
He, he, he, gde me nadje, ha ha ha ha... Pa ovako. Kod nas koji imamo para za izvoz, cesto namestamo dvojnike i dvojnice jedni drugima, svet je mali, moze lako da se nadju devojke koje lice na mene kao jaje jajetu, pa onda ta devojka moze da bude data nekom decku umesto mene, a moja je ideja, moze na njoj i da se zaradi.Medjutim, oni koji me poznaju, i koji treba da me prepoznaju poznaju me po dva zastitna znaka, i zato mene ni jedna ne moze da iskopira pa makar je podesavali i po genetskom inzinjeringu i svakako pomocu svih savremenih nacina.

Prvi zastitni znak to su oci, jer nisu u ravni i ponekad su malo kao na ulju, setaju. A drugi znak to je sto moze da se primeti razlika kad drugi izgovaraju ch kao chichak, i sh kao shnala tu i tamo, a posebno, hvala kao hfala, to niko ne moze da izvede kao ja, da kaze hfala.
super_smilies007.gif

boćko:
Jeli sestro nismo li mi možda rođaci. Pa i tešto nisi za ova pravila koja su napisana po kafanama, a da malo podsetim za običaje stare :
Prvo tata voli snaju pa sin,
Pa naše parabake zakon postojao da moraju sa turčinom pa ako zakeve bacale su decu , pa bemga stao mi mozak nešto a da ,
krv za krv, itd........

Pa nisu to nasi obicaji.. To se desavalo u nekim selima, kod nekih mentola. U cestitim nasim porodicama to se nije bas tako desavalo. Botjko,, ne generalizuj. A za Turke- ne znam , ali to je ratno stanje, pomereno sve.

boćko:
A daj to kreni ali sutra a sad daj malo sa tvoje strane komentar na moju priču.
Sad se malo veselim u Kafani....Tvoju iskrenu pricu procitah, a moj licni komentar imas na pp. Ne zelim da to dobije neku konotaciju,,,vidim da Ti je vazno, i cujem Te...Pozdrav, Ljiljana :-D :-D :-D :-D Nije pozeljno da mesamo babe i zabe... ;)

lilyl:
Sad se malo veselim u Kafani....Tvoju iskrenu pricu procitah, a moj licni komentar imas na pp. Ne zelim da to dobije neku konotaciju,,,vidim da Ti je vazno, i cujem Te...Pozdrav, Ljiljana :-D :-D :-D :-D Nije pozeljno da mesamo babe i zabe... ;)

uf ,, LJILJANA ,, jel imamo neku pesmu o ljiljani ,,,, botjko mojne brišeš PP ,, da vidim kasnije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back