pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
super_smilies103.gif

da bog da crko mjesec žut
što joj pokaza put koji vodi do mene
da bog da crko mjesec žut što po ko zna koji put
budi uspomene
pustite me ,,,,,, da se s dusom rastavim
kad ne mogu da je ostavim
pustite me ,,,,
da se s dusom rastavim
kad ne mogu ,,,,,
a je ostavim

avesic:
da bog da crko mjesec žut
što joj pokaza put koji vodi do mene
da bog da crko mjesec žut što po ko zna koji put
budi uspomene
pustite me ,,,,,, da se s dusom rastavim
kad ne mogu da je ostavim
pustite me ,,,,
da se s dusom rastavim
kad ne mogu ,,,,,
a je ostavim
Daj ovde bocu Chivasa,4 Red Bulla,4knjaza i 4 aqua vive!Odma!!!

Nadjoh zanimljivo stivo...hmm..pogledajte:???:
Topmodelsica:

#4 topmodelsica vbmenu_register("postmenu_4527986", true);
Registrovan korisnik

Učlanjen: 08.03.2006.

icon1.gif
Re: Po cemu ste PREPOZNATLJIVI?
He, he, he, gde me nadje, ha ha ha ha... Pa ovako. Kod nas koji imamo para za izvoz, cesto namestamo dvojnike i dvojnice jedni drugima, svet je mali, moze lako da se nadju devojke koje lice na mene kao jaje jajetu, pa onda ta devojka moze da bude data nekom decku umesto mene, a moja je ideja, moze na njoj i da se zaradi.Medjutim, oni koji me poznaju, i koji treba da me prepoznaju poznaju me po dva zastitna znaka, i zato mene ni jedna ne moze da iskopira pa makar je podesavali i po genetskom inzinjeringu i svakako pomocu svih savremenih nacina.

Prvi zastitni znak to su oci, jer nisu u ravni i ponekad su malo kao na ulju, setaju. A drugi znak to je sto moze da se primeti razlika kad drugi izgovaraju ch kao chichak, i sh kao shnala tu i tamo, a posebno, hvala kao hfala, to niko ne moze da izvede kao ja, da kaze hfala.

A evo malo da vam uozbiljim forum sa jednom pričom. Od vas bih želeo stvarno iskren odgovor ako je to moguće a priča ide ovako.

Oženjen sam imam dvoje dece i imam koleginicu sa kojom sam duže vreme u intimnim odnosima.Ona takođe ima decu i veoma ljubomornog muža. Strašno se volimo i znam sad ćete reći što se ne razvedete i imate skladan brak, ali eto ona ima neraščišćene račune sa njim pa ako bi to uradila gubi štošta u životu . I da skratim pade nam napamet da se ja i ona pobratimimo u crkvi i tako bi mogli da budemo stalno zajedno i da skinemo sumnju sa nas.

Pa izvolte molim vaša cenjena mišljenja. Hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back