milenche94
Ističe se
- Poruka
- 2.557
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Profimare:Gde si niki gujo stara... hehe, sta se radi... pu kako te nevidoh u cg-u![]()
:shock: 

whitenicky:P.S. Pozdrav naravno za sve forumasice i lude forumase![]()
Enrique.:ala brate mili, ovaj Niki uzburkao toliki ženski svet... :shock: ..rispekt..8) ...a ja pre neki dan za njega umalo ne pitah "ko je sad ovaj"..![]()
Nego, ja malo poranio kući, bilo mi nešto mršavo u gradu...jel ima koga za šankom ili sam da se poslužim...?

a ja taman pomislila kako cu da popijem kafu u finom drustvu...
orgazmma:Nocas je kafance spaljeno na moje oci.Prvo pomislih-ne,ja to dobro ne vidim.A onda stize "pomoc prijatelja" i ja resila da otvorim novu.Pa dok traje-traje.Ako neko hoce da je zakljuca-neka zakljuca.Ja samo zelim da cirkam i neobavezno caskam sa prijateljima.
Ako je neko raspolozen za druzenje,neka svrati "kod Orgy".....![]()
U ponedeljak među tegove..8) ...U utorak već u štetu..Eva Braun:a ti sad vidi hoces li ili neces sa mnom u teretanu :-P :-P

Vid' nje...pojavi se jedan zgodni frajer i debeli Enrique je odma' dvojka...cccc...milicaanchy:Jaoooooooooooooooooooooo Nickyyyyyyyyyy :shock:
nemoj uznemiravash zhensku mashtu
:***

Aaaaaaaa????Enrique.:Vid' nje...pojavi se jedan zgodni frajer i debeli Enrique je odma' dvojka...cccc...![]()

Čibe!!!ophelia:E Slavisha rucice ti se pozlatile za ovu kaficu, uzecu jednu![]()

zdravo zivo zemo?! sta se radi?!?!?!?!!?!?Baja-mali-Knindza:Ti si moj covek. CIM IDES U KAFANU.
slavishans:Čibe!!!![]()

Baš sve?ophelia:Laki je danas malo nervozan....
Hm, ajde nemoj da si takav, evo pevacu ti sta god pozelis, ma sve cu zelje da ti ispunim za jednu od ove dve soljice![]()
)))