pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lilyl:
Dobrovece, svima vama dragi moji!!!
Samo sto sam stiglakuci, isla ceo dan po carsiji, a od silnih poslova stigla jedva da popijem jedno pivo i to toceno, u koje sam, naravno strpala led!
Od sinoc vam se nisam javljala - crko mi misi evo bacih se u trosak,pakupilajedan,nadam se da ce bittibolji GENIUS, platila ga 1900 din.
A kupila sam i najzadjednu tastaturu po mom ukusu nije skupa, 3.200 din.
Djte moje picei vama sta ko pije!!!!!Voli vas LilyL
super_smilies090.gif
U jbt Lillyl.5000din... :shock:
Za te pare mogla si novu tasaturu i miša da kupiš,i to onog belog što donosi sreću! :lol:
Evo Mare i ja ćemo po jedan Red Bull,a za tebe jedan mali Manhattan! ;)

slavishans:
U jbt Lillyl.5000din... :shock:
Za te pare mogla si novu tasaturu i miša da kupiš,i to onog belog što donosi sreću! :lol:
Evo Mare i ja ćemo po jedan Red Bull,a za tebe jedan mali Manhattan! ;)

Ajde da se kucnemo Ziveeeeeeeeeeli, za polovnu tast. i misa!!!! Sto bre nisi posao samnom mogla sam stvarno za te pare i novo da kupim! Sta cu sirota, videli me neuku pa prevarili...Dobro da mi jos nesto nisu trazili... :lol: :lol: :lol:
Ovaj Manhattan daj nekoj devojcici u kafani, prvo, mala mi casa (1gutljaj, a ja imam veci cug), drugo zapamti BRE vec jednom da pijem BLADY MARY, kako je Mobilna odmah skapirala, a tek dosla....!!!! ;) ;)

slavishans:
U jbt,zar već?! :shock: Još se nesam ni od krigla festa odmorio,a ono stigao Beer fest! :lol:
Mogli smo se mi iz NS organizovati da dođemo...:roll:

Pa kad smo mogli mi da "skapavamo" na Egzitu, mozete i vi da pijete pivo kod nas!!! :-D :-D :-D Nocima nismo spavali...Jedva prezivesmo! ;)

Alex 777:
Nema alkohola...
Trazis alkohol, a kako posle da
super_smilies101.gif
kuci? Ja da brinem, jel? Ako hoces da pijes, moze, ali da spavas u magacinu ili sanku. BIRAJ!!!!
Dajte mi jedno ono moje pice, da vidim da li ste zapamtili? Jedino Mobilna zna....Davidim sad !!!! Ko pogodi , Alex ga vozi kuci. :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back