pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Venerica Bgd:
devojkeee..pa i meni se tako nesto dogodilo...mozda bih trebala da vam se pridruzim...ili da postanemo osnivacice kluba :D
Prelazem da osnujemo Klub napustenih "devica"! Izaberemo rukovodstvo i primamo samo zaista zasluzne koje moraju da iznesu dokumentaciju da zavredjuju clanstvo u istom, a moze i preporuke od bivsih...
super_smilies007.gif

Corto Malteze:
molim lepo, svestan sam odgovornosti i pozicije
spreman sam na sve :D

Sto se mene tice, onda si
Welcome.gif
!!!!!Nije lose da upravnik bude musko, ali ostale funkcije treba da pripadnu devojkama kako bismo te nadglasale i sprovele svoje odluke u vezi rada kluba 1: #########Ti bi vise imao pocasnu ulogu kao konzul Nikaragve! Jel se slazes, a mislim da ti nece biti lose "blazen medju zenama".... :grin:

apsolutno se slazem sa orgi!!!pravi se klub ostavljenih zena,a na celu muskarci...neeeeee...jedino ako mogu ponekad da budu izlozeni nasim skrivenim sadistickim mahinacijama :lol:

zaki,duso,evo me...imala posla,a i nesto sam se prehladila...

Venerica Bgd:
apsolutno se slazem sa orgi!!!pravi se klub ostavljenih zena,a na celu muskarci...neeeeee...jedino ako mogu ponekad da budu izlozeni nasim skrivenim sadistickim mahinacijama :lol:

zaki,duso,evo me...imala posla,a i nesto sam se prehladila...
izlecicu te ja kad te uvijem u moje krzno ;):lol:

LJUDI, da ipak malo smanjimo pice, gde je ponoc..???!!! Ko moze, nek nastavi, mene vec
super_smilies052.gif

Ali, ne predajem se, dajte Blady Mary, to mi, izgleda najbolje "leze"....Ko ce da me obraduje, da vidim SAD !!!???Samo, nemojte da mi brojite, a moze i nesto da se nabode na cackalicu....da se malo zatrpa. Ziveeeeeeeeeli!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back