pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan svima :lol:
0449-0704-1116-3701_TN.jpg
0346-0703-1905-5017_TN.jpg

0448-0704-0809-5347_TN.jpg
0449-0612-1510-1949_TN.jpg

slavishans:
Evo ja ću da bidnem tvoj novi dečkonja,može? :lol:
A ja reprizna Kuma !!!! Moze? I ne daj Boze, dezurna Utesiteljka, Prijateljska ruka,
Rame za smejanje i plakanje ,/ovo kao Orkestar za svadbei sahrane :lol: /
CMOKUC svima, davajte svojoj drugarici jedno visoko sa ledom, alkoholno 100%.!! ;) ;) ;)

@SLAVKE
moze,prijatelju :lol: samo nemoj da mi uteknesh posle prvog poljupca :lol:
sada me lepo pitash-"hoces da podjemo"?

@LILI
nema vise vencanja.sada prvo zabavljanje i provod.dosta sam ja bila mlada,prepustam to nekoj drugoj.a ti si,srce moje mackece-moja najdraza cicos-macos,drugarica i Kuma :lol:
izvoli mila,samo da znash sta mi se sve danas dogodilo
jedva na nogama stojim
ispi039511.jpg

@ORGAZMMA & SLAVISHANS
Ajdete vi na spav..pardon upoznavanje, a ja cu da pripazim na sank. Hvala za ovo pice, samo cu, kao DJura Jaksic: pretekla soda, daj vino, preteklo vino, daj sodu":

...meni ce da pretekne led, pa ispocetka.
Kad se "ispricate i upoznate: mislim, intimnije, izjadate i ismejete dodjite da nastavimo. Ima ovde drustva, hvala Bogu, samo ne volim da sam SAMA!!!!

DOBROJUTRO, svima!!! Pa, necete valjda dozvoliti da ostanemo na 50. strani?!
Ja zatvorila, ajde da ja i otvorim! Sama sebi da sipam pice...a, znate da to ne volim !!!Da je bar tu moja KUma, EV, Verka, Milicica....pa da bude zenska zurka. Pozdrav od mene.

orgazmma:
hvala Kumicka!
ja sam "onako",juce sam bila malo smorena.....
muz mi je u ostavci...ne voli me vishe...... :wink: mora jednom i to da se zavrshi....
lj-m-z voli drugu..... :| tu ne mogu nishta... 8-) radujem se njihovoj sreci :wink: :lol:
imam novog virtuelnog decka :lol: covek je shvatio koliko sam ocajna,pa mi pruzio rame za plakanje.... :lol:
i tako.....
Meni se izdogadjalo isto... Pisacu ti opsirno, ali, noviteti na vidiku!!!! Romansa opet krenula. Nego, daj da nas dve nazdravimo nesto po tvom izboru! ;) :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back