slavishans
Poznat
- Poruka
- 7.111
Daobar dan radni i neradni narode +arice!Šta danas ima da se pojeDe u ovoj kaVani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eva Braun:sta bi?

evo komsho najkomshijastijiCorto Malteze:uhf
bas sam gladan
daj i neko pivo pride

I Vi ste ga mene falili,al jbg situacija je nalagala tako da me nema! 
A ja reprizna Kuma !!!! Moze? I ne daj Boze, dezurna Utesiteljka, Prijateljska ruka,slavishans:Evo ja ću da bidnem tvoj novi dečkonja,može?![]()
/
samo nemoj da mi uteknesh posle prvog poljupca
Ne brini,neću ja pobeći dok ne prođe prva bračna noć!orgazmma:@SLAVKE
moze,prijateljusamo nemoj da mi uteknesh posle prvog poljupca
![]()
sada me lepo pitash-"hoces da podjemo"?

orgazmma:draga,tu sam! a gde su nam kelneri?! opet zaspali ispod shanka! ovde se nocom svashta dogadja!
Meni se izdogadjalo isto... Pisacu ti opsirno, ali, noviteti na vidiku!!!! Romansa opet krenula. Nego, daj da nas dve nazdravimo nesto po tvom izboru!orgazmma:hvala Kumicka!
ja sam "onako",juce sam bila malo smorena.....
muz mi je u ostavci...ne voli me vishe...... :wink: mora jednom i to da se zavrshi....
lj-m-z voli drugu..... :| tu ne mogu nishta... 8-) radujem se njihovoj sreci :wink:![]()
imam novog virtuelnog deckacovek je shvatio koliko sam ocajna,pa mi pruzio rame za plakanje....
![]()
i tako.....
pa,da nazdravimo!lilyl:Meni se izdogadjalo isto... Pisacu ti opsirno, ali, noviteti na vidiku!!!! Romansa opet krenula. Nego, daj da nas dve nazdravimo nesto po tvom izboru!:-D