pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i kod mene nesto prekratko...tj,posle sedam dana,mogla sam glat da se vratim kuci,bilo mi nekako dovoljno...
mnogo kupanja,suncanja,alkohola,djuske...mnogo mi to :D a i kao da to ne mogu u bg,kao sto kazes...
jesi poceo da radis?

nisam josh :(
prolazim ove krugove razgovora ko od shale...stigli smo do 5 kruga
vishe se ne secam za sta sam konkurisao....ako nije za predsednika nekog :lol:

odoh ja ponovo dole u montenegro...da se iskupam malo vishe ovaj put :lol: :lol: :lol:

ma nemam pojma ni ja sta mi sve to treba....neka nemachka firma pa zanovetaju
vazzno je da sam psihologa preso' ko od shale
na engl sam se raspricao, da nemac nije mogao da me prati, pa me pitao: znam li slucajno nemachki :lol: :lol: :lol:

e nisam klopku gledao, ispade to veche prva tekma Zvezda - Levadija, pa sam se odluchio za tu opciju uz ledeno pivo :D

Corto Malteze:
ma nemam pojma ni ja sta mi sve to treba....neka nemachka firma pa zanovetaju
vazzno je da sam psihologa preso' ko od shale
na engl sam se raspricao, da nemac nije mogao da me prati, pa me pitao: znam li slucajno nemachki :lol: :lol: :lol:

e nisam klopku gledao, ispade to veche prva tekma Zvezda - Levadija, pa sam se odluchio za tu opciju uz ledeno pivo :D

heheheh...evo i ja sam pocela da trazim posao drugi,pa cemo da vidimo sta cemo...mada,nadam se da necu bas proci kao ti sa tim slnim krugovima :D

u medjuvremenu mi se otvorila josh jedna kombinacija za posao koji duuugo bash jurim
tako da verovatno ce nemci da ga popushe, ebali ih krugovi heheheh
prichao sam sa njihovim pravnikom(nemcima) pitam ga ja pa misim dokle bre, shta je ovo...kaze on onako skrushen, pa eto, znate tesko je to oko zaposlenja nikako da se organizujemo...jeste bash to sporo ide ali sta cemo heheheh
mislim se nishta cete...u takvim kombinacijama obicno najgori prodju, ako recimo u ovom 5. krugu ima nas troje, ja sebe bez lazne skromnosti, smatram tu the best jer sam im napravio par pitanja za znojenje...onako filozofski :lol:...samo jedan ulazi i to najgori od to troje...tako to biva kad se razvlachish ko zzvaketa :lol:

Artinve:
a ne, ja sam samo upozorio... ne umem ja da lepim... i za to treba zvanje... ili znanje... pa treba i jedno i drugo.... zalepicje to oni vecj nekako...

a, izvini onda, ali vazno je i upozorenje :idea:
i za to treba zvanje... ili znanje... pa treba i jedno i drugo.... zalepicje to oni vecj nekako...strucnjaci, hoce, zalepitje vetj nekako :!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back