Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
jel to 'svaka ti dala',obavezno uz 'ziveli'?
e pa ziveli vi meni i.......svaka vam dala
e pa ziveli vi meni i.......svaka vam dala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eva Braun:jel to 'svaka ti dala',obavezno uz 'ziveli'?
e pa ziveli vi meni i.......svaka vam dala![]()
.............ma tako se kaže da se razbije maler..........ima i ovih što pobegnu odmah pa čisto da se to spreči.......ma k'o mornari pred plovidbu......................8)Supertajni:Zbog čega????? Kad se ona extra pristojno ponaša................ne vidim razlog?
Eva Braun:a ne ko ja......![]()
kaze jacques da ce je vratiti![]()

Eva Braun:znaci jos sam ih imala na sebi kad si me video![]()
8)
Supertajni:inače bi imao problem gde da ih turim..........................8)

eee, vidim ja tom provodu samo jednu manu..imao je kraj...Venerica Bgd:heheh..pa evo me,enri...bila na moru,tamo mnogo pila,zezala se,izlazila,pa dosla kuci,posao se nagomilao,sve treba zavrsiti na vreme...pa prestadoh da pijem...bila sam i bolesna...i etooo...navratih...pije mi se opeti drugari mi se s vama
![]()
..Al zato, daj da mi otvorimo nešto žestoko...ohladio sam ovo za ovakve prilike..8)
Da stvarno...VRATI LILYL!!!!!!!!!!!ophelia:Dobar dan narode, kako ste, sta radite. Evo ja po prvi put necu nista da pijem ovde, samo cu da ostavim nesto za moju najbolju drugaricu Lilyl.
![]()
Admine vrati LilyL!
Enrique.:eee, vidim ja tom provodu samo jednu manu..imao je kraj.....Al zato, daj da mi otvorimo nešto žestoko...ohladio sam ovo za ovakve prilike..8)
Živeliiiii!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Izvoli za tebe samo ovo danas sluzimo, dan zalosti zao mi je, a Lilyl nisu vratili nazalostProfimare:Pozdrav narodeee... moze li neki koktel za mene
Vratice se lilyl sta panicite![]()
Profi, evo, dok sam za šankom...sipaj sam, drhte mi ruke od panike...Profimare:Pozdrav narodeee... moze li neki koktel za mene
Vratice se lilyl sta panicite![]()