Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
pa ne znam da li je to delo ili nedelo?
@Corto sta ti mislis?
@Corto sta ti mislis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako si vezala keru doćiću ja do tebe da popijemo kafu i nešto hladno za osveženje! :wink:marina-b:Vidim ja,ovde sam dzabe dosla,niko nista ne nudi,a bas bi mi prijala jedna kafa i nesto hladno za pice. :wink:
Ja bila kod tebe,pa poljubila vrata.E drugi put ces ti tako procislavishans:Ako si vezala keru doćiću ja do tebe da popijemo kafu i nešto hladno za osveženje! :wink:

jacques:ja navratio cisto da vas pozdravim...i naravno da bi baba???????????? imao/imala sta da stavi za pocetak svoje teme ujutru kad protrlja buljave oci......

jacques:posto ste si tako dobri...mogao bi da ga stavi tebi pa da ne dosadjujete vise i bogu i narodu....
Izvini, necu da ti pojedem veceru. Daj ti meni ipak Blady Mary, jer sam na dijeti!!!Corto Malteze:ti si josh tu
ev izvoli
![]()
jacques:
Ja sam BRE karakter!!! Sad cu da ti otpevam nesto po tvom izboru, ali daj meni jos jednuMaricu i celoj kafani na moj racun sta pije.Corto Malteze:samo ti uzmi....ima toga kolko' oces
a valja ti malo po guinnessu neces cela veka blady mary
8-)