„Pijani brod”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazite ovako!

Prvo, nije meni riknuo računar, već mom sinu... a pošto smo lokalno umreženi, ja se preko njega kačim na net (šta da radim kad mi je sin admin)...

Drugo, nisam mogao da se javim sa posla jer je bio vikend,,,

Treće, ako mi se nešto desi (onemoćam u ruke npr. pa ne mogu da kucam i sl.), sin ima obavezu da vam se javi na Brod i da vas obavesti...

Četvrto, ako me ovaj nedoklepani srBenda još jednom upiše u neke frustrirane face, razbiću mu nos... i virtuelno zna da boli i krvari...

Auuuuuuuuu, al ste se vi raspisali!
Evo i mene, javljam vam se iz prelepog Montenegra... Ahem, da... Punog zabave... Samo što se ne ugušim od dosade... Bila na moru, malo ronila, i mislila na sve vas...
A šta ste vi radili?
A šta si ti radio moj mužu pužu?

Sofika:
Auuuuuuuuu, al ste se vi raspisali!
Evo i mene, javljam vam se iz prelepog Montenegra... Ahem, da... Punog zabave... Samo što se ne ugušim od dosade... Bila na moru, malo ronila, i mislila na sve vas...
A šta ste vi radili?
A šta si ti radio moj mužu pužu?

Šta sam radio....blatio mit o knezu Lazaru...:lol:
Ajd uživaj i nadji nešto zanimljivo, nemo' se smaraš....:

lj_950:
Četvrto, ako me ovaj nedoklepani srBenda još jednom upiše u neke frustrirane face, razbiću mu nos... i virtuelno zna da boli i krvari...

po tvoj ponašanju reklo bi se da si ti srBenda a ja samo srbin :)
ako mi razbiješ nos tužiću te da si napao nacionalnu manjinu u Srbiji a to su Srbi :)
:)

popij i ti kaficu ali bez koefina :)

Slavic Land:
pet coveka koji 1000 puta napisu: jutro, kafa, dan, noc, cao, jutro, kafa, dan, noc, cao...
daje gori efekat nego jedan covek sto je napisao pod 2 nicka razlicite poruke u istom postu... :)

lista je spala na 2 slova zato sto banujete svakog cije vam se istorijske teorije ne svidjaju sto je malogradjanski, nisko, glupo, drsko a pritom vredjate maximalno.

ovo je postao "interni" forum... par frustriranih ljudi... /QUOTE]

:lol: :lol: :lol::.......................................:lol:...

"pet čoveka"...e, srpsko gramatiko...... :D

Laku noć, kućo, i tebi... lepi i mirni snovi...

vucjakma2.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back