Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
..Pišemo se..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi2:Malom od palube ću odbiti ovu noć od plate....Sad tek kontam da nije tražio slobodan dan, samo furnuo na - kopno.....
....za mal zakasnio da vas navatam....Bi2:Zato ti nisi morao da pobegneš....:sad:

Bi2:Slavic Land:pet coveka koji 1000 puta napisu: jutro, kafa, dan, noc, cao, jutro, kafa, dan, noc, cao...
daje gori efekat nego jedan covek sto je napisao pod 2 nicka razlicite poruke u istom postu...
lista je spala na 2 slova zato sto banujete svakog cije vam se istorijske teorije ne svidjaju sto je malogradjanski, nisko, glupo, drsko a pritom vredjate maximalno.
ovo je postao "interni" forum... par frustriranih ljudi... /QUOTE]
![]()
![]()
:.......................................
...
"pet čoveka"...e, srpsko gramatiko......![]()
E srpska informatička sceno
ne znaš ni da citiraš...
da sam ja licemer i cinik kao i ti verovatno bi od jutra do sutra tražio tvoje gramatičke i greške u kucanju,
ali evo ti malo pošto si bezobrazan/na![]()
Tako nekako..:wink: može da se svede na to...:smile:Bi2:A, zato tebe nema kod nas.......Pavala si do sad?
Slavic Land:Bi2:E srpska informatička sceno
ne znaš ni da citiraš...
da sam ja licemer i cinik kao i ti verovatno bi od jutra do sutra tražio tvoje gramatičke i greške u kucanju,
ali evo ti malo pošto si bezobrazan/na![]()
Aj, nemoj da mračiš...
................................................:wink:pirocanacSlavic Land:pih, ja da mrachim,
pa evo malo Sunca za tebe
![]()
Dazbog, The Young Sun God
Evo, ne smaram se toliko... Počinjem u ponedeljak da rabotam, i tako... Lepo, bitno je da se ti meni baviš svojom strukom... Mada su meni Lazar i ostatak familije Lazarević 1000X prežvakana temaAKHENATON:Šta sam radio....blatio mit o knezu Lazaru...![]()
Ajd uživaj i nadji nešto zanimljivo, nemo' se smaraš....:
crow:pirocanac
pazi ga slovenski bog
sa vizantijski grb
i elementi od pirotski cilim 8)
crow:pirocanac
pazi ga slovenski bog
sa vizantijski grb
i elementi od pirotski cilim 8)

Sofika:Evo, ne smaram se toliko... Počinjem u ponedeljak da rabotam, i tako... Lepo, bitno je da se ti meni baviš svojom strukom... Mada su meni Lazar i ostatak familije Lazarević 1000X prežvakana tema... Al' opet...
u Borchi (vecheras, inache kod vukovog spomenika, prema groblju...)Bi2:Vrano, bre, tu li si? Gde si,šta ima novo?
nju ejdz srbistanac 8)AKHENATON:Vidim....To je neki "modifikovani" bog...
![]()
ma mani...fa mulan:lepo je to...kad covek zna da uziva:smile: