E može....taman mi treba neka jača kafa...
Aje živeli...
Aje živeli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sofika:Auuuuuuuuu, al ste se vi raspisali!
Evo i mene, javljam vam se iz prelepog Montenegra... Ahem, da... Punog zabave... Samo što se ne ugušim od dosade... Bila na moru, malo ronila, i mislila na sve vas...
A šta ste vi radili?
A šta si ti radio moj mužu pužu?
lj_950:Četvrto, ako me ovaj nedoklepani srBenda još jednom upiše u neke frustrirane face, razbiću mu nos... i virtuelno zna da boli i krvari...

Ajde, bre, malo pismenije to,,, pa ću, možda da ti priznam status te manjine...Slavic Land:po tvoj ponašanju reklo bi se da si ti srBenda a ja samo srbin
ako mi razbiješ nos tužiću te da si napao nacionalnu manjinu u Srbiji a to su Srbi
popij i ti kaficu ali bez koefina![]()
..To ti i nije neki podvig, Bato...Bi2:Ljupče, si tu? E, ajd jednom i tebe da navatam na Forumu....![]()
![]()
..
Slavic Land:pet coveka koji 1000 puta napisu: jutro, kafa, dan, noc, cao, jutro, kafa, dan, noc, cao...
daje gori efekat nego jedan covek sto je napisao pod 2 nicka razlicite poruke u istom postu...
lista je spala na 2 slova zato sto banujete svakog cije vam se istorijske teorije ne svidjaju sto je malogradjanski, nisko, glupo, drsko a pritom vredjate maximalno.
ovo je postao "interni" forum... par frustriranih ljudi... /QUOTE]
![]()
![]()
:.......................................
...
"pet čoveka"...e, srpsko gramatiko......![]()
lj_950:To ti i nije neki podvig, Bato...![]()
![]()
![]()
Tu sam, čitao one baljezgarije od srbovanja u temi o čuvenoj Lazarevoj pobedi...
...............................
............................:wink:....hihihihihihihiiiiiiicrow:ja da se javim pa da begam 8)
Nisam sve, nemam vremena za nebuloze kvaziromantičara i srBskih sinova... Kad shvatim šta hoće, šta ću nego da spamujem sa argumentima baba Stevane i tsl.Bi2:![]()
![]()
...............................
............................:wink:....hihihihihihihiiiiiii
'Es, čitao, leba ti?...![]()
..Čitala malo vesti na Politici.
...Šta znam, možda si otišao na pajkanje bez odjave..
.AKHENATON:Ccccc...čim sam vas prozvao svi ste se javili....hehehehe