„Pijani brod”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pet coveka koji 1000 puta napisu: jutro, kafa, dan, noc, cao, jutro, kafa, dan, noc, cao...
daje gori efekat nego jedan covek sto je napisao pod 2 nicka razlicite poruke u istom postu... :)

lista je spala na 2 slova zato sto banujete svakog cije vam se istorijske teorije ne svidjaju sto je malogradjanski, nisko, glupo, drsko a pritom vredjate maximalno.

ovo je postao "interni" forum... par frustriranih ljudi...

ali to je problem moderatora i politike foruma.
moje je da dodjem i chatam
a ne da slušam da pe prozvaju svakog dana čak i kada nisam prisutan na temi kao sto je Crow radio pa nisam mogao da mu cutim

ako imate nešto da mi kažete imate PP

Bi2:
Vidim da je to moda.....Napišu pitanje pod jednim nikom, i trče da odgovore pod drugim...:lol:

I nas dvoje bi to znali.

razlog što sam otvorio 2 nicka sam napisao
razlog što ste nekome prevideli da su i pre mene otvarali i po 4 nicka a iz vaše su bande očigledan je ALI TO JE OPET SAMO VAŠ PROBLEM
razlog što sam otvorio duplikat Akhenaton :) rekao sam čoveku

Slavic Land:
pet coveka koji 1000 puta napisu: jutro, kafa, dan, noc, cao, jutro, kafa, dan, noc, cao...

Ova tema i jeste za to....(sada, nekad nije bila....) Svaki podforum ima svoje kafanče pa i mi....Kome se ne svidja ne mora da čita...

Slavic Land:
lista je spala na 2 slova zato sto banujete svakog cije vam se istorijske teorije ne svidjaju sto je malogradjanski, nisko, glupo, drsko a pritom vredjate maximalno.

Lista se odnosi na drage nam ljude koji posećuju ovo naše kafanče....I tema nije privatna, dodji ovde da ispijemo kafu, a na drugim temama ćemom se svadjati...

Slavic Land:
ovo je postao "interni" forum... par frustriranih ljudi...
ali to je problem moderatora i politike foruma.
moje je da dodjem i chatam
a ne da slušam da pe prozvaju svakog dana čak i kada nisam prisutan na temi kao sto je Crow radio pa nisam mogao da mu cutim

Šta ja da ti radim što ne možeš da se nosiš s nama........ti i tako i tako, kažeš i nešto pametno....al 70% dodju da pričaju o istoriji, a dve knjige nisu pročitali, ili jesu, al od Seretića...:roll:

Slavic Land:
ako imate nešto da mi kažete imate PP

Nemam.....

Slavic Land:
slabo ti ide detektivski posao...

čim si mene otkrio skoro a ove krupnije face se šlepaju sa 4 nicka godinu dana :)

drži se ti "Istorijskog" fakulteta... :)

Pa ti me nisi ni zanimao......
Do skoro nismo ni komunicirali jer nemamo zajedničke teme....ne zanima me previše ono što tebe zanima......počeli smo onda kad sam slučajno video da si kloniran..

u to ime da popijemo nesto zestoko

rebraco.gif

im-cafe-03.jpg

:)

jes' 4 popodne ali trebaće...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back