Pijane devojke i zene

Mislim da ne bi bilo u redu da me dete vidi pijanu.
Ne mogu da zamislim svoju majku pijanu (hvala joj na tome)
Zato mama ne sme da bude pijana.

Sama bih se sebi smucila kad bih se opijala. Kad vidim pijane ljude uvek imam osecaj da su tuzni iza svog tog smeha, glupiranja.

Mozda gresim, ljudski je i da gresim, ali moj dozivljaj je takav ;)

Pijem umereno i ne opijam se nikad.

pa bilo bi glupo da te vidi pijanu ,ali po mom misljenju se podrazumeva da neces da izvedes dete u park i poneses flasicu;)
ali isto tako mislim da ako si postala mama ne znaci da ces se odreci nekih stvari
ok je ako to ti tako radis samo me je malo iznerviralo ono mame ne piju,zalicilo mi je na ono drugo mame se ne yebu i co:lol:

Harmony:
Mislim da ne bi bilo u redu da me dete vidi pijanu.
Ne mogu da zamislim svoju majku pijanu (hvala joj na tome)
Zato mama ne sme da bude pijana.
Naravno :p
Meni se desilo da sam od rodjenja dece skoro potpuno prestala da pijem ( nisam se nikada nesto bas opijala, ali da se pilo, pilo se ). Mnogi su mislili da se foliram, ali jednostavno imala sam neku inhibiciju, stvarno mi je nedopustivo pijan brljaviti pred rodjenom decom. Sad uredno pijem kada izadjem sa muzem ili prijateljima, i deca nemaju uvid u moje pripito stanje, koje i nije nesto posebno, samo sam jos veselija i opustenija :p

Gazdarica:
E, samo da znas da se onaj koji je bio kontakt veza za bazen, zaljubio i odselio iz BG...
Ali, cimnucu ga pa nek prave zabavu, specijalno za nas... :lol:

Btw. ja cu najvjerovatnije sredinom januara imati nekoliko slobodnih dana... :)
zezas??? :shock:
jao pisi pisi na pp sve sve sve:lol:
e jes moze jedna zurka u cast naseg konacnog smuvavanja:lol:
iju sta ja pricam,pa ja sam mama:lol:
ps aaaubice me zene

Da, moja mama tvrdi da se napije od pola čaše vina, ali nije to nego je, zamisli, uzela da pije pa se zarumenela pol' od samog "uzbuđenja", sunce ti - alkohol :shock:
I ja bih baš volela da sam je videla pijanu, povremeno, i ćaleta, kad smo kod toga.
Da su više pili i glupirali se možda bi bili manje nervozni narednih dana...

Uostalom, koji mentol bi dozvolio da ga dete vidi u mortus stanju, toliko mortus da dete od 7 godina to može da provali?! Malo dete, sve ostalo su deca dovoljno velika da već sama piju :lol: :? :shock:
Znači, postoji razlika između pripitosti i obeznanjivanja, a? Pa što, koji moj, dete ne bi moglo da me sutra vidi pripitu, kada ne bi realno ni skapiralo šta se dešava sa mnom? Ofkors, podrazumeva se da posle ne vozim i ta čuda...

Back