Razmisljam o pirsingu na bradavici...
:wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZnamoMalaBgd:Razmisljam o pirsingu na bradavici...:wink:
Kad_LupimLupim:Imale sve ili nemala ni jedna, pircing na pupku je ko sto si sama rekla jako sexy. Cak mislim da na telu nemozes da nadjes ni jednu tacku na kojoj bi to bolje izgledalo!!! Tako da slobodno buuushi (hahaha), tesko da ces se pokajati (a i uvek mozes da skines mindjusu i da sve izgleda ko da nista nije ni bilo)
na vratu je bas bzvz... pogotovu za devojke... :?miss:jao,ja razmisljam o jednom malom,malom tetu na vratu...al se malo plasim....![]()
nije!meni je bas slatko....DJ_MaRe:na vratu je bas bzvz... pogotovu za devojke... :?miss:jao,ja razmisljam o jednom malom,malom tetu na vratu...al se malo plasim....![]()
Tinar:Ja bih stvavila tatoo ili na unutrashnjoj strani kolena ili negde gde niko ne vidi. U tome je i fora, vidi samo special person!! :wink: Ali, nikad necu stavljati tatoo, plashim se i necu da se obelezavam za chitav zivot. Bzvz...
petite_brebis:ja razmisljam da uradim tattoo na jednom JAKO skrivenom mestu....
Keeper:petite_brebis:ja razmisljam da uradim tattoo na jednom JAKO skrivenom mestu....
gde?
na tabanima?Pp
cool...mada se nikad ne bi setila... :wink:petite_brebis:ja razmisljam da uradim tattoo na jednom JAKO skrivenom mestu.... neku malu ljubicastu ovcicu... jako malu, ali jako lepu!![]()
Keeper:petite_brebis:ja razmisljam da uradim tattoo na jednom JAKO skrivenom mestu....
gde?
na tabanima?Pp