S
Sizzlym
Gost
nema shansi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, pishtolj uopshte ne dodiruje uho. On sluzhi samo kao drzhach za mindjushu. Chim otpakujesh mindjushu ili iglu (na koji god nachin da je sterilsana) u dodiru sa vazduhom ona prestaje da bude sterilna.dr.koki:Makar jedan deo pistolja dodiruje resicu, ili kap neka, ili se aerobno prenese. A i ta mindjusa nije bas najsigurnija, igle sa kojim se busi sterilisu proizvodjaci gama radijacijom i pod kontrolom vlade je.
Igla je tupa? Mozhda ona za shtrikanje. Zar nisi pre nekoliko postova pisao kako mindjusha cepa? Veruj mi, mindjusha bushi (ne seche) poshto joj je vrh u obliku strele.dr.koki:A i igla je tupa i ona cepa meso a ne busi(sece).
Na zhalost, ovde se moram slozhiti sa tobom (zhalim zbog takvog chinjenichnog stanja, ne zbog slaganja sa tobom).dr.koki:I skoro niko ne ocisti lepo uho(jod) i ne nosi rukavice kad busi.
Istorijat mi nije preterano zanimljiv.dr.koki:Pistolj je prvenstveno napravljen za obelezivanje stoke na farmama, a onda je tek pusten u upotrebu za ljude.I to samo za licnu upotrebu!
Hvala, umem da chitam, nego sam na nekoliko sajtova o pirsingu videla da ljudi i tragus nazivaju resicom pa sam htela da razjasnim o chemu mi prichamo. Da ne bude da ja pricham o jednom, a ti o drugom.dr.koki:I da to je resica, zove se lobule.
Cool......................Imam milion majica sa njegovim likom..........................inace tetowaze su mi bas super..............sofffy:planiram. che guevaru ...ono k`o vojnik ,kod lakta![]()
naancy90:nemoguce da ja sve sama dobro uradila...mislim, NEMOGUCE!!!! :shock:
bash tosoundmute:Jezik!

milion? pa gdje ih nabavi?Senka_91:Cool......................Imam milion majica sa njegovim likom..........................inace tetowaze su mi bas super..............

ima se ,moze se!dr.koki:Kad je doveo, odmah sam shvatio zasto svake godine ide tamo na more po 20 dana.