Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@wild_child
Da, chitam vashe postove.

dr.koki:
Makar jedan deo pistolja dodiruje resicu, ili kap neka, ili se aerobno prenese. A i ta mindjusa nije bas najsigurnija, igle sa kojim se busi sterilisu proizvodjaci gama radijacijom i pod kontrolom vlade je.
Ne, pishtolj uopshte ne dodiruje uho. On sluzhi samo kao drzhach za mindjushu. Chim otpakujesh mindjushu ili iglu (na koji god nachin da je sterilsana) u dodiru sa vazduhom ona prestaje da bude sterilna.
dr.koki:
A i igla je tupa i ona cepa meso a ne busi(sece).
Igla je tupa? Mozhda ona za shtrikanje. Zar nisi pre nekoliko postova pisao kako mindjusha cepa? Veruj mi, mindjusha bushi (ne seche) poshto joj je vrh u obliku strele.
dr.koki:
I skoro niko ne ocisti lepo uho(jod) i ne nosi rukavice kad busi.
Na zhalost, ovde se moram slozhiti sa tobom (zhalim zbog takvog chinjenichnog stanja, ne zbog slaganja sa tobom).
dr.koki:
Pistolj je prvenstveno napravljen za obelezivanje stoke na farmama, a onda je tek pusten u upotrebu za ljude.I to samo za licnu upotrebu!
Istorijat mi nije preterano zanimljiv.
dr.koki:
I da to je resica, zove se lobule.
Hvala, umem da chitam, nego sam na nekoliko sajtova o pirsingu videla da ljudi i tragus nazivaju resicom pa sam htela da razjasnim o chemu mi prichamo. Da ne bude da ja pricham o jednom, a ti o drugom.

Istrazivanja su pokazala da se sa pistolja virus a retko i bakterija prenosi na ranu. Pazi drzac za skalpel se sterilise posle svake operacije iako on samo drzi noz(skalpel). Medicinka nije ni priblizno ostra kao kanila za infuziju. A ovo za istoriju je trebalo da ti ilustruje da to nije za ljude vec za stoku koja ima tanje usi, i da nije napravljen da ga 1000 ljudi koristi, vec samo jedna osoba.

naancy90:
nemoguce da ja sve sama dobro uradila...mislim, NEMOGUCE!!!! :shock:

cura definitivno ima vise srece nego pameti...nije nista ozbiljno navukla ali bas ruzno izgleda,jer ih je sad izvadila-smetalo joj je ali ne znam tacno zbog cega...vjerovatno se pocinjalo inficirati,pa sad samo onako ima oziljak kraj usne i obrve...bezveze je raditi to od sebe
a u pupku joj se super drzi...mislim ne inficira se ni nista...

apgrejd lichnosti.

jel neko poput mene primetio da se najvecji i najpovucheniji pacjenici pirsuju i tetoviraju, al naveliko i na najbezveznijim mestima?... ajd neko nabaci na stomak, obrvu, tamo vamo.... pomodarija. al tako vidim u zadnje vreme neke shtreberchicje i jalovke shto su se osilili pa su sad kao ludi kad nabace pirs? ... no dobro ;p

Soffy imam druga koji obozava Chea i ima njegove majice. A imam i prijatelja koji svake godine ide na Kubu na letovanje. LELE kad je doveo jednu kubanku, mozak mi je zavrtela samo kad me je pogledala. Onako crn ten, crna kosa vitka, atletski gradjena............uf ne smem ni da pricam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back