IvAnA:)
Domaćin
- Poruka
- 4.433
Ja se ne usudjujem da pogledam te slikeeee....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
englesko-srpskohrvatski rechnik Mortona BensonaSizzlym:ja to na ushima uopshte ne rachunam u pirsinge
Da li su svi oni milioni ljudi koji su bushili ushnu resicu pishtoljem, a nishta im se nije desilo izuzetak? Da li je mojih chetrnaest rupa na ushima (bushenih pishtoljem) samo srecan splet okolnosti? Mislim da je ipak u pitanju nevesht majstor ili lichna preosetljivost, a ne metod.dr.koki:Druga slika je resica busena pistoljem. Zato ne koristite pistolj!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: u ****** :shock: :shock: :shock: :shock: ta dewojka nije normalna..................Tash :):moja jedna drugarica je drugoj u skolsom wc-u busila uvo...toliko o sterilnosti
a inace ona je sama sebi busila usnu,obrvu,pupak...ne znam sta sve jos...
uzas!!!Pa, je l' joj se inficiralo?Tash :):moja jedna drugarica je drugoj u skolsom wc-u busila uvo...toliko o sterilnosti
a inace ona je sama sebi busila usnu,obrvu,pupak...ne znam sta sve jos...
Cayca:![]()
Nas su iz biologije uchili da je ushna resica ovaj mesnati deo koji visi (ili ne visi), ovde oznachen sa LOBULE. Da li vi mozhda mislite na neshto drugo?
Btw. pishtolj ne dolazi u kontakt sa tkivom. Midjusha je ta koja bushi i ona je sterilna zato shto se uvek otvara nova (kao shto ti otvarash novu sterilnu iglu).