Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alexandra9:
'Ocju ponovo da odgledam taj crtacj.
beast_smesko.gif

Problemi kod roditelja or wtf? /:

I to:)
Ali najwise se bojim jer sam jako osetljiwa na metale ...cak su mi se medicinske na usima uspele upaliti tako da nekako...ne znam...frka mi je jer je usna osetljiva i bojim se da se ne unakazim za ceo zivot:D

Ne zezaj se da busis kod zlatara hrskavicu pistoljem. Mozes da ostanes bez pola uha. Ti pistolji nisu uopste sterilni. Mindjusa ne busi hrskavicu vec je kida!! I ne gleda se da li pogodjena arteriola, venuola ili nerv. Tako da moze da bude mnogo opasno. Hrskavica se uvek busi iglom!!

dr.koki:
Ne zezaj se da busis kod zlatara hrskavicu pistoljem. Mozes da ostanes bez pola uha. Ti pistolji nisu uopste sterilni. Mindjusa ne busi hrskavicu vec je kida!! I ne gleda se da li pogodjena arteriola, venuola ili nerv. Tako da moze da bude mnogo opasno. Hrskavica se uvek busi iglom!!

moja ortakinja debil busila u zlatari pistoljem...ja je posle grdila ..cudo glupaca bez uva nije ostala

Mislim da cu opet reci sta mislim o svemu ovome... Niko ne sme i ne treba ni da se busi ni da se tetovira...jer je tako nesto veoma nenormalno i odvratno... Zasto neki imaju na sebi pirsing ili tetovazu ? Zato sto su poremeceni, neizivljeni klinci ili odrasli na nivou takvih klinaca koji misle da je takvo izivljavanje nad telom nesto lepo, cool, da ce ispasti neke face, a nisu svesni da je sve suprotno od toga i da jos ispadaju veci kreteni nego sto jesu... Takvi mogu jedino da se svidjaju njihovim istomisljenicima-debilima...a normalnim ljudima se gade takvi frikovi i iritirajuce budalastine...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back