Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam uradio ljetos(posle exita) na obrvi i onako djasvi mi se :P
Mada ima ljudi koji Ljude sa piercingom pogrshno shvataju - kao moj 1 poznanik koji me je pitao - "jesi li sada ljepshi?" :dumb: i deda koji mi je rekao "nisi zensko" a baba "moderno je to" :lol:
To je samo detalj koji neko voli da ima na sebi - i ja sam samo za 1 detalj - ne za 5-10-15...
A i moracju logo prodigy-a da istetoviram negdje na nozi sledecje ljeto i ja mislim da sam zavrshito sa tim stvarima :)

Nasty_Mind:
A i moracju logo prodigy-a da istetoviram negdje na nozi sledecje ljeto i ja mislim da sam zavrshito sa tim stvarima :)

uf, ja ne bih nikad! zato shto cjesh se 100% predomisliti. ako ti je bash stalo a ti uradi privremenu... moj savet. i shta bi sa hip hopom, sad si presho na prodigy? :lol:

ja skupljam pare za nos... lalala

haha...to je i moja rekla prvo....
Keva: Vidim li te sa tim...Ustvari uradis li to neces u kucu uci
Ja: sta da zatrudnim, oces me se odreci?
Keva: Nisi valjda trudna
Ja: Nisam...josh
Keva: Naravno da te se ne bih odrekla
Ja: Pa sta onda dramis oko glupe mindjuse, bolje to nego da zatrudnim

Zakljucak...sutra sam dobila odobrenje ali uz napomenu da se to njoj ne svidja...

love_girl:
Sta,tebi su to "skinuli"?
Ma ubedicu ih ja za par godina,sada mi jos uvek nije toliko urgentno :)

Pa bili su mnoooogo razocharani ko da sam uradila ne znam ti ni ja shta a onda su mi naredili da odmah izvadim mindjushu iz nosa ili da pokupim stvari i odem....Ali mrtvi ozbiljni.....Posle toga nisu prichali sa mnom nekih mesec dana.....
Ali oni ne shvataju da ja ako neshto zacrtam, ja cu to pre ili kasnije da uradim.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back