PIDZAME

ne volim kada me pidzama steze,ne podnosim kada je uska ni malo,dakle sto sira i pmucna i omiljena mi je prugasta,pamucna,velika...leti volim spavacice,isto siroke,tanke,kratke,nikako dugacke...takve da ni ne osetim da ih imam na sebi...

u pamucnim spavam u nekim drecavim bojama i sarenim to zimi
leti cega i majica na bretele ili tako nesto
spavacice nikako
desi mi se da zaspim u bademantilu pa se u pola noci probudim od vrucine
ustvari nikad ne razmisljam o pidzamama,kupim neku kad mi se svidja,trosim dok se ne pocepa i posle je bacim medj stare krpe.

u pamucnim spavam u nekim drecavim bojama i sarenim to zimi
leti cega i majica na bretele ili tako nesto
spavacice nikako
desi mi se da zaspim u bademantilu pa se u pola noci probudim od vrucine
ustvari nikad ne razmisljam o pidzamama,kupim neku kad mi se svidja,trosim dok se ne pocepa i posle je bacim medj stare krpe.
..samo za nju...
....Ovo je priča koju vrlo nerado pričam...
to je priča o antihristu jednom i raspikući, Gedi, takozvanom...
Geda je... kako bi ga fizički opis'o... jako ima oštar pogled,
mož' seći lubenice njim, al' drugo mu tupo, svu je zemlju slup'o.....

pa kad sam se 2000. u sred leta vratio iz SAD gde je sve klimatizovano na ovdasnjih 40C par puta sam spavao ko od majke rodjen(pod carsafom doduse ) od muke i jeda koliko mi je bilo toplo:| , doduse bio sam toliko izdrkan od vrucine i nesanice da mi nije palo na pamet da odigram nesto na prozoru za komsiluk iz susedne zgrade:cry::mrgreen:

pa kad sam se 2000. u sred leta vratio iz SAD gde je sve klimatizovano na ovdasnjih 40C par puta sam spavao ko od majke rodjen(pod carsafom doduse ) od muke i jeda koliko mi je bilo toplo:| , doduse bio sam toliko izdrkan od vrucine i nesanice da mi nije palo na pamet da odigram nesto na prozoru za komsiluk iz susedne zgrade:cry::mrgreen:
aj ne rise baci jedan snimak striptiza na prozoru,derer jedva ceka :mrgreen:

:cross::cross::cross::cross::cross::cross::cross::cross::cross::cross:

Pidzame volim, spavacice ne...
zadigne mi se dok spavam pa mi je sa njom ko i bez nje...
Pidzama mora da izgleda kao trenerka(nije za mene svila, cipka, animal print i perje...probala sam nije da nisam, ali to nisam ja)
materijal treba da lepo pada(to se tako kaze i mislim da je viskoza u pitanju)
imam par komada iz VS jer imaju lepe modele i lepe dezene...
znaci volim ih i rado ih kupujem...

kakve nosite? zanima me koliki broj forumasa uopste nosi iste, posto sam ubedjena da vecina muskog sveta spava u gacama:mrgreen:. a forumasice, kakve nosite, kakve volite, kakve su vam uzas?

ps. ova tema ima vrlo konkretan naslov, zar ne :mrgreen:

Shto se tiche charapa i pidzama, obozavam totalno detinjaste modele. Evo sad je trenutno na meni jedna roza koja na gornjem delu ima sliku neke blentave xirafe, a na donjem delu ( na obe nogavice) protezu se noge zirafe....:)

kakve nosite? zanima me koliki broj forumasa uopste nosi iste, posto sam ubedjena da vecina muskog sveta spava u gacama:mrgreen:. a forumasice, kakve nosite, kakve volite, kakve su vam uzas?

ps. ova tema ima vrlo konkretan naslov, zar ne :mrgreen:

Nosim isključivo pidžame zimi i bebi dol ovim ostalim toplijim danima ... volim što šarenije to ludje, sa cvetićima, majmunčićima, žiraficama .... volem da sam ko beba kad spavam :mrgreen:

Back