- Poruka
- 6.984
najvise volim da ja spavam u tako toj obicnoj velikoj majici bez gacica, a da musko pored mene spava bez icega.ops:
jel mozda u dresu CZ,hokejaskog tima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najvise volim da ja spavam u tako toj obicnoj velikoj majici bez gacica, a da musko pored mene spava bez icega.ops:
jel mozda u dresu CZ,hokejaskog tima
mmmPidzame..spavacice..šta to beše....![]()
..samo za nju...u pamucnim spavam u nekim drecavim bojama i sarenim to zimi
leti cega i majica na bretele ili tako nesto
spavacice nikako
desi mi se da zaspim u bademantilu pa se u pola noci probudim od vrucine
ustvari nikad ne razmisljam o pidzamama,kupim neku kad mi se svidja,trosim dok se ne pocepa i posle je bacim medj stare krpe.
aj ne rise baci jedan snimak striptiza na prozoru,derer jedva cekapa kad sam se 2000. u sred leta vratio iz SAD gde je sve klimatizovano na ovdasnjih 40C par puta sam spavao ko od majke rodjen(pod carsafom doduse ) od muke i jeda koliko mi je bilo toplo:| , doduse bio sam toliko izdrkan od vrucine i nesanice da mi nije palo na pamet da odigram nesto na prozoru za komsiluk iz susedne zgrade![]()
pa kad sam se 2000. u sred leta vratio iz SAD gde je sve klimatizovano na ovdasnjih 40C par puta sam spavao ko od majke rodjen(pod carsafom doduse ) od muke i jeda koliko mi je bilo toplo:| , doduse bio sam toliko izdrkan od vrucine i nesanice da mi nije palo na pamet da odigram nesto na prozoru za komsiluk iz susedne zgrade![]()
Vidi stvarno :shock: steta sto se ne snimam :-|aj ne rise baci jedan snimak striptiza na prozoru,derer jedva ceka![]()
kakve nosite? zanima me koliki broj forumasa uopste nosi iste, posto sam ubedjena da vecina muskog sveta spava u gacama. a forumasice, kakve nosite, kakve volite, kakve su vam uzas?
ps. ova tema ima vrlo konkretan naslov, zar ne![]()
kakve nosite? zanima me koliki broj forumasa uopste nosi iste, posto sam ubedjena da vecina muskog sveta spava u gacama. a forumasice, kakve nosite, kakve volite, kakve su vam uzas?
ps. ova tema ima vrlo konkretan naslov, zar ne![]()