Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.762
Ma ja to testo ne mogu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je jedan takav video, prvi koji mi je izasao...
Ranije sam pogledala vise ovakvih i otisla mi je volja....negde...
Ja nemam rernu na 300 stepPravim često picu i moja djeca je obožavaju. Tijesto pustim sat da odstoji, ide pasata sa bosiljkom, ribani sir, gljive, suho meso, origano... Pečem je na 300 stepeni ali skroz podignem do gornjeg grijača, nakon 9 minuta pečenja gotova je sa gornje strane e onda koristim mali trik tako što je stavim na plamenik jednu minutu da dobije baš onu zagorenu donju koricu.
Џејми Оливер је имао мермерну плочу за печење пице у рерни. Каже да је то онда то.
Mermerna je inertna, i kad se zagreje - ravnomerno je topla. To je sva fora sa mermernom.
Uh.Drugar jednom pravio sam pizza pekač, rekao mu neko da mora da razvije 450 stepeni, i da pizza mora da bude gotova za samo 3 minuta.
Stavio lik grejače ukupne snage 8 kilowata.
Ubacio pizzu, izvadio posle 3 minuta - ugljenisala se
Toga dana su u Futogu svima zatreperele sijalice![]()
U smislu da je na celoj povrsini ploce ista temperatura, pa ce se i testo na svakom mimetru kvadratnom ravnomerno peći.Ček sad da se uozbiljim. Ravnomerno topla, u smislu zagreje se više i onda drži temperaturu?
Jel se stavi i vadi po potrebi. Ili dođe ugrađena u rernu?
Izgleda odlično pečeno.U smislu da je na celoj povrsini ploce ista temperatura, pa ce se i testo na svakom mimetru kvadratnom ravnomerno peći.
Stavis pizzu na plocu i plocu u rernu.
Pogledajte prilog 1428915
Omiljena mi je Volcano/Peperoni, jedna Specijal na koju ide kajmak ili vajkrem a kad nisam sigurna uzmem quatro staggioni.. Al to sve od pizzerije do pizzerije
Extra!!Na 50m od mene je pizzerija, drze neki Arapi, ali je majstor neki klinac, 26 godina, iz Napulja.
Greh je koliko su dobre pizze![]()
Narucim, pokupim sam, i jedem kuci.Extra!!
Ideš tamo ili nosiš kući?
Ja sam skontala da mi je bolje da jedem u objektu jer kada mi donesu u onoj kutiji koliko god brzo doneli - pizza se nekako" potpari" odozdo
O, da praktično.Narucim, pokupim sam, i jedem kuci.
O, da praktično.
E sad, meni pizza izaziva nenormalnu žudnju.
A onda budem u problemu da li ići ili kući jesti.
Kući mi je zgodno jer volim da je jedem ovako
![]()
To u restoranu ne mogu.
Dileme, dileme...
Po napuljskom receptu...slika u dodatku.Na 50m od mene je pizzerija, drze neki Arapi, ali je majstor neki klinac, 26 godina, iz Napulja.
Greh je koliko su dobre pizze![]()
Možeš, što ne?O, da praktično.
E sad, meni pizza izaziva nenormalnu žudnju.
A onda budem u problemu da li ići ili kući jesti.
Kući mi je zgodno jer volim da je jedem ovako
![]()
To u restoranu ne mogu.
Dileme, dileme...