Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.883
Ja volim sve (bez granice zdravog razuma)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sunka,cokolada,puter od kikirikija,mesni narezak i skitls bombone? XDJa volim sve (bez granice zdravog razuma)
Bez nareska. I čokolade sa strane...Znaci sunka,cokolada,puter od kikirikija,mesni narezak i skitls bombone? XD
Zaboravio si smoki ...Znaci sunka,cokolada,puter od kikirikija,mesni narezak i skitls bombone? XD
Imaš paradajz sos. Ima u lidlu vrlo dobar.Volim sama da napravim testo.
Najčešće stavim nešto pileće ili ćureće, povrće,biljni sir.
Kečap ne koristim.
Eee da,nista bez smokija.to daje posebnu aromu xDZaboravio si smoki ...![]()
Čajna je za nas sirotinju.Sjecam se kad sam u jednoj piceriji trazio 'sa cajnom' a oni kao - sa kulenom? - ne, sa cajnom.
Ovi sto su sa mnom bili shock, propadaju u crnu zemlju sto ja trazim sa cajnomto je kao nepostojeca pica, zna se sta je pica a sta cajna.
A da pospeš maslinovim uljem?Eee da,nista bez smokija.to daje posebnu aromu xD
Moze,moze,zvuci dobro...mada bih jednu Olivu zamenio Popajem xDA da pospeš maslinovim uljem?
Da ipak liči na pijanog italijana pizza majstora... I po dve olive..
Ne voliš masline...Moze,moze,zvuci dobro...mada bih jednu Olivu zamenio Popajem xD
Ma volim masline samo sam se malo poigrao recimaA
Ne voliš masline...
ne sumnjam da je pica dobro ispečena i na način koji si opisala, ali po pravilu pica se peče "od dole"... kada se peče u tradicionalnoj pizza-peći na drva, pica "leži" na donjoj ploči..Pravim često picu i moja djeca je obožavaju. Tijesto pustim sat da odstoji, ide pasata sa bosiljkom, ribani sir, gljive, suho meso, origano... Pečem je na 300 stepeni ali skroz podignem do gornjeg grijača, nakon 9 minuta pečenja gotova je sa gornje strane e onda koristim mali trik tako što je stavim na plamenik jednu minutu da dobije baš onu zagorenu donju koricu.
Nista ne bacam...Ali kad ostave one ivice debele prazne pola bacis koja prevara