PEVANJE U HORU!

mada i sam koncept hora u crkvi je shit.....to visheglasje bash i nije pravoslavno ne znam
sad mozhda lupam jer ne znam dovoljno..ali mokranjac i svi ti romanticari su ucili uglavnom na zapadu...zar nije logicno da svi ljudi pevaju a ne samo odabrani.???
nebitno : )
inache ima i stankoviceva liturgija mislim da je to lepo ali to vec morash da trazis note, ok svaki kompozitor ima svoju liturgiju, pa rusi pa ovi pa oni..ne znam kako stoji stvar sa nekim novijim kompozitorima !!! shta kao danas niko to ne komponuje a oni vrte mokranjca vrte vrte...
kako se to uopste komponuje da li je bitno zadrzati napev ili mozesh bilo kako

BB ti je u kralja petra
pa mogu njih da pitam..mogu i tebe..shto sad i chinim...
e sad...
ja sad treba da odluchim,a neodluchan nisam...mozzda da mi ti iskopirash...ili nadjemo se..dok kafenishemo kopira se to...i svako uzme svoju sveJsku...i nogu u doope!

mis`im..mozzda je bolje i da odem...ko zna mozzda i ostanem...treba li vam tenor?

ojhaaaa...pa zakochii!
po pravilu..mozze se peva u crkvi i to bi trebalo svi da rade...ali poshto mnogi to ne rade...horovi se osnivaju da ne bi se narushivao kontinuitet...i eto...daje se neko oblichje liturgije ...e sad!
pojanje za pevnicom je za mene najbolje...i najlepshe!
mada se mnogima to i ne svidja!

ali jedno je crkveno a drugo svetovno pevanje...

pa ne znam bre malino...mene nekako mrzi da idem pa da molim...
tebe vetj molim...i sad...moram i tamo..ko shta radi ....ja molim!

ko tje tamo na poverenje da mi da note da odnesem A?
niko!

pa ti im plati ostavi lichnu kartu...ko ce meni da plati note kad ih iskopiram A???? ao ni mogu da te ganjaju ja se neshto ne bih zamerala takvoj instituciji hihihiiiiihih sam zla

pa ja ne mogu da te ganjam daj mi bre pare..de si ti sada uopshte geografski
pazi ovo shto ja imam je vise od same liturgije a nema cela heruvimska pesma mokranjca. ima dosta ako ocesh bas sve. imam cak i note za krshtenje-vencanje-sahrane :))) to vam treba kao svakom poshtenom horu hahaha

pda!
eo bash radimo sad so svjartini..i njest svjat...

u centru sam...
ako mozzesh oma ili malo kasnije da ponesesh sve...ali samo ako se lepo vidi...iskopiramo i mirna bachka..a i baranja!

e kazhe mi krvolok da te ja u stvari sada muvam !!!!!! pa mozhda cu te pre smuvati ako ti ne dam note uopshte
sad mi je pokvario ugodjaj
ma necu nishta da ti nosim ebiga snadjite se sami u beogradu postoji 20 horova nijedni me nisu pitali da im dajem note pa ipak postoje! kako imate za njest svjat a nemate celu liturgiju ne shvatam !!!!!
ebiga idem ja na fakultet a o ovome cu razmishljati z akoji dan ! a ti se odluchi :I

e bas je bezobrazno ove porkue treba da su na private

ja sam danas slobodna posle 19h sam oko pravnog... a sutra mogu oko 15.30 da ostavim ima kopirnica ovde kod optimiste ili opet oko pravnog...nadjemo se i ostavimo pa ti pokupi e uzas sad sam napravila sebi nered moram da brisem sve poruke a ne mogu ono idem brate kasnim

misilm da treba da se ubijem sad a!!!!! aaaaaaa
pitaj krvoloka da ti daj moj telefon pa me zovi pa da se dogovorimo meni je internet spor
e ovako ljudi prodju kad izbegavaju zhene mogla sam da imam puno drugarica sa zhenski kutak ekipe a evo kako proalzim mislim da cu da promenim lice plastifhnom operacijom !!!!!!!!
uaaaaaa mrzim neshto ali ne znam shta i sada nestajem sa teskobom u srcu i paranojom

pa dobro...ocu da ti pomognem :I
ok sutra prepodne dodji nekad ispred kopirnic eskadarlija je l mozhe??? samo mi javi nekako ja cu da sidjem da ostavimo te ebene note
eto mada valjda ovo vise ne vazi

ujeeeeeee...

pa shta ti dodje krvolok...tata a?

ne trebaaaaaaaaaaa meeeeeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii krvooooooooolooooooooooooooook...ni teeeeeeeeeleeeeeeeefon...

iam ja sve to :)
meni trebaju note...lepe notice...cele 1/2 1/4 1/8 povisilice i snizilice...

hotju notne sisteme...

klub svetskih putnika nije skadarlija to je kao urbanomoderno

e ta kopirnica ti je preko puta tog kluba a pored optimiste to je eminentna kopirnica ima kolor kopiranje. ima i zhene koje rade.

e dobar ti je onaj psalm oni sirochichi sto idu iz egipta to bi ja izvodila npr da sam bila u ansamblu ali to je dobro ta arhaichna crkva to se ljudi lozhbe.. onako zhene raspushtene kose i pevaju chistim glasovima..izajde jedna po jedna i otpeva pojedno..tako je koncpecija toga ali vishe nisam u tome

Back