Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta se vi ovde uopste prepucavate, a svaka dno dna klasa pevaca nastupa tamo gde im se plati da kreshte. Njihovi seljoberi tamo nasi ovde i to je to. Tezga iz vladinog dzepa.
Brena nije pevala o ratnom zločincu, nisam čuo ni da je Coplonija (možda griješim) pjevala o ratnom zločincu.
Prva je pjevala u Brčkom u uniformi VRS i pred vojnicima koji su pravili ratne zločine a i Colonija je pjevala u Duvnu pred ratnim zločincem.
Jedna je napunila salu u Zagrebu druga će vjerovatno u Beogradu.
Nisam slušalac niti jedne vrste muzike ali je to na kraju isto.
Sta se vi ovde uopste prepucavate, a svaka dno dna klasa pevaca nastupa tamo gde im se plati da kreshte. Njihovi seljoberi tamo nasi ovde i to je to. Tezga iz vladinog dzepa.
Ma Breni su jedva ovi kompleksasi dozvolili da peva.Ali pre nje gomili su zabranjivali,pa svojevremeno i Zeljku Joksimovicu.Mozda im je vise to i dosadilo.
Ne znam kome smo mi do sada zabranili,mislim nikom.E bas zato treba presaviti tabak i vec jednom zabraniti i nekom njihovom,u svakom slucaju vise ce oni biti osteceni jer sigurno mnogo vise mogu zaraditi u Beogradu koji ima skoro 2 miliona stanovnika i vecu halu i stadion nego Zagreb.Zatvoriti slavinu ujama pa nek razmisljaju.Embargo na uje.