Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 30.962
Da, ali ne samo to, iako je istina da su sise presudile.Zato što ima scena sa mešenjem sisa je li
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali ne samo to, iako je istina da su sise presudile.Zato što ima scena sa mešenjem sisa je li
Pa Lepa sela su kao obavezna lektira neka, ne možeš to da ne gledašJugoslave mali off topic, ako nisi do sad pogledaj od Dragojevica Lepa sela lepo gore i Rane, te filmove svaki posten Srbin zna napamet i samo za ta dva filma Dragojevic je zasluzio da se zove kultnim rediteljem... Sa Azdajom, Paradom i pogotovo Atomski zdesna se srozao ali ova dva su vrh, gledaj obavezno
Ona je baš loša glumica. Sviđa mi se samo u filmu Desperately Seeking Susan. Verovatno je u tom filmu glumila sebe, pa zato...Uf, pa čekaj, kako Madonna nije pomenuta
Madonna nije ni neka pevačica ako me razumeš, al joj se ne može osporiti da je zasluženo zvezdaOna je baš loša glumica. Sviđa mi se samo u filmu Desperately Seeking Susan. Verovatno je u tom filmu glumila sebe, pa zato...
Gledao oba, Sela su mi puno bolji film, Rane su dobre, ali nista posebno.Jugoslave mali off topic, ako nisi do sad pogledaj od Dragojevica Lepa sela lepo gore i Rane, te filmove svaki posten Srbin zna napamet i samo za ta dva filma Dragojevic je zasluzio da se zove kultnim rediteljem... Sa Azdajom, Paradom i pogotovo Atomski zdesna se srozao ali ova dva su vrh, gledaj obavezno
Šta bre 7,5?!?!Gledao oba, Sela su mi puno bolji film, Rane su dobre, ali nista posebno.
Sela bi mi bila 7,5/10.
I sireneŠer je dobra glumica, od ozbiljnih uloga (film Maska), do zabavnih i komičnih (Veštice iz Istvika, Mesečina).
![]()
Da, to je sladak film : )I sirene
Vrlo dobar film batice.Šta bre 7,5?!?!
Batice, to je izuzetan film, treba ga gledati 10+ puta da bi se video svaki detalj i shvatio kako trebaVrlo dobar film batice.
Vjerujem da jeste, ali 8.0 nadalje su mi odlicni filmovi.Batice, to je izuzetan film, treba ga gledati 10+ puta da bi se video svaki detalj i shvatio kako treba
Pa ja sam tek iz trećeg gledanja videla te neke sitne detalje koji su me oduševiliVjerujem da jeste, ali 8.0 nadalje su mi odlicni filmovi.
Stvarno je dobro, sad kad kazes, mogaobi pogledati i ponovo, ali nije mi to sad neko totalno remek djelo.
Ahahaha pa za ovo ideš na ignor ahahahaRane su njesra. Jedva sam jednom odgledala.
Ahahaha pa za ovo ideš na ignor ahahaha
Rane su I ZU ZE TAN film
Ahahaha pa za ovo ideš na ignor ahahaha
Rane su I ZU ZE TAN film
Ahahaha pa ja da bih bila marlon moram prvo da imam sedamsto godina da budem umetnik strašan bol stvaralački nešto stvaram umetnost i znam svašta I kucam postove od 500+ rečiOk marlone
I dalje tvrdim Dragojevićev najgori film
O da, bure barutaBure baruta je izuzetan film sa sličnom idejom
Ma samo tuci ignor i toe toAhahaha pa ja da bih bila marlon moram prvo da imam sedamsto godina da budem umetnik strašan bol stvaralački nešto stvaram umetnost i znam svašta I kucam postove od 500+ reči