Pevacice i pevaci na filmu (i u serijama)

Jugoslave mali off topic, ako nisi do sad pogledaj od Dragojevica Lepa sela lepo gore i Rane, te filmove svaki posten Srbin zna napamet i samo za ta dva filma Dragojevic je zasluzio da se zove kultnim rediteljem... Sa Azdajom, Paradom i pogotovo Atomski zdesna se srozao ali ova dva su vrh, gledaj obavezno
Pa Lepa sela su kao obavezna lektira neka, ne možeš to da ne gledaš
Ja ako ga nisam gledala 700 puta, evo ne znam...

Jugoslave mali off topic, ako nisi do sad pogledaj od Dragojevica Lepa sela lepo gore i Rane, te filmove svaki posten Srbin zna napamet i samo za ta dva filma Dragojevic je zasluzio da se zove kultnim rediteljem... Sa Azdajom, Paradom i pogotovo Atomski zdesna se srozao ali ova dva su vrh, gledaj obavezno
Gledao oba, Sela su mi puno bolji film, Rane su dobre, ali nista posebno.
Sela bi mi bila 7,5/10.

Šer je dobra glumica, od ozbiljnih uloga (film Maska), do zabavnih i komičnih (Veštice iz Istvika, Mesečina).

564cc69c5ba37a3e2aee5447cdb26688.jpg

Vjerujem da jeste, ali 8.0 nadalje su mi odlicni filmovi.
Stvarno je dobro, sad kad kazes, mogaobi pogledati i ponovo, ali nije mi to sad neko totalno remek djelo.
Pa ja sam tek iz trećeg gledanja videla te neke sitne detalje koji su me oduševili
Recimo ti sitni omaži nekim prastarim filmovima
Znaš kad leže u bolnici pa Bjelogrlić baci onu flašu od Infuzije kroz prozor na one pacifiste dole? I u tom trenutku kaže 'Paz' sad Sirogojno '
A taj isti Bjelogrlić je kao dečak od desetak godina igrao u filmu Boško Buha i tu bacao bombe na nemačke bunkere, a ime mu bilo Sirogojno po onom selu na Zlatiboru...
Pa suza da ti krene

Back