Peva Baja u subotu od 17 časova uoči velikog mitinga nastupa Baja Mali Knindža

Nisam ni rekla da si ti.Rekla sam da jedino ti ovde najbolje poznajes situaciju u RS i da si sve istinito govorio i nekim ratnim desavanjima.To znam jer sam i ja dozivjela i prozivjela sve te dogadjaje.
Ovaj Aleksa,zan pjer,mistik ...ili su ludi ili sam ja luda.
Ja sve vrijeme podrzavam zajednistvo Srba,govorim da vilim Srbiju,zelim da nam svim Srbima bude dobro itd i zaista to i mislim...da bi me on onako gore u postu ispljuvao kao najveceg neprijatelja Srba i optuzio da ne zalim srpske zrtve.
Reci mi ti da li on nije normalan ili ja nisam normalna? :roll:
Evo,ne znam.
I on meni ubacuje rijeci sta ja zelim cuti,sta ja hocu...
Dvadeset godina sam na ovom forumu,citala sam sve i svasta...ali ovakvih ludaka nije bilo.
Iskreno sam zaprepascena!
Ovo vise nije sukob misljenja,nego ludilo!

Ево па гледај шта је лудило

https://www.facebook.com/reel/3235526249931871

Niko ni Pink ne gleda,pretpostavljam...:roll:
I svi slusaju Becku filharmoniju...
Kao da ne pricamo o istom narodu,pa ne znamo? :roll:
pa vidji, onaj ko slusa granduše i pink rijaliti time sve o sebi samome govori.

ne slusam becku filharmoniju, klasiku retko, ima momenata...

ali slusam on osto vrijedi od nine simon , status kvo , roka ,hard roka, pop roka, domaceg roka pank roka pa tako i od narodnih. recimo nedeljko bilkic poneku, pa lepa lukic, ljubomir djurovic,merima njegomir recimo omiljena mi je kad zaskripi kapijaaaaa...

ove granduse , ili botoksirane kur.vetine da prostis, krljeusa i slicno - taman posla...

Мора се Баја поновити, бар основно .... ;)
ИДЕМОООООООО
obična sranja

a gde ste to bili braco srbi od 1992 do 1995 kad je krvarila gace rep srpska ?

znate li kolko je dobrovoljaca iz srbije otislo u rep srpsku ? svega dve do tri hiljade... bruka i sramota! cak i mala cg je procentualno dala vise u hercegovini tokom rata u bejha...

dok ste vi braco srbende u sbriji prduckali pod jorganom, i ponekad lumpujuci u kafani il na koncertu s ovim kretenom uz tri prsta i kajlom oko vrata.

daleko je ovaj od ratista bio kao i oni koji ga slusaju

obična sranja

a gde ste to bili braco srbi od 1992 do 1995 kad je krvarila gace rep srpska ?

znate li kolko je dobrovoljaca iz srbije otislo u rep srpsku ? svega dve do tri hiljade... bruka i sramota! cak i mala cg je procentualno dala vise u hercegovini tokom rata u bejha...

dok ste vi braco srbende u sbriji prduckali pod jorganom, i ponekad lumpujuci u kafani il na koncertu s ovim kretenom uz tri prsta i kajlom oko vrata.

daleko je ovaj od ratista bio kao i oni koji ga slusaju
Може и та .... :klap:
Свака ти је златна капетане. :kpozdrav:

Само прати ко не мрда усницама ....
biglaughh.gif

Хммм, ја полазим од тога да је форум минијатурна слика реала, с тим да је на форуму преко деведесет посто таквих, и ако умањимо за који проценат, однос ће и даље бити поражавајући, кад урачунамо оне који су поријеклом са лијеве стране Дрине, плус оне који живе у пограничном положају, који су се ородили, примјера ради, шта мислиш да ли је некоме из Малог Зворника блискији неко из Зворника или из Београда? Тако да, свеукупна слика је свакако поражавајућа.
Krstin forum ti je obrnuto ogledalo. Dosad sam video storinjak predizbornih anketa i uvek je bilo obrnuto. Nepigrešiv indikator ako gledaš obrnuto. Kolino su samo puta pobeđivali u anketama i onda lagano neszanu na duže vreme. Bude malo nekih zema u smislu pokradebi smk, ovo, ono i kraj. Tako će i ovo...

Ja sam Srpkinja i smatram da je Thompson puno kvalitetniji glazbenik. Ne slušam ga na dnevnoj bazi, ali kad se pušta na slavljima njegove pjesme stvarno naprave izvanrednu atmosferu. Sva ta energija od koje se čovjek jednostavno naježi... Ovo nažalost se ne može ni usporediti. Meni je ovo iskreno seljački...
Ne mogu usporediti, jer nisam nikada slušao Baju MK. Što se tiče samog Thompsona, primjetno je da ulaže dosta sredstava u produkciju. Ne znam nešto previše ni Thompsonov opus, ali čuo sam već da ljudi pričaju o energiji i karizmi njegova nastupa, kao i za tu istu tvoju formulaciju da se ljudi jednostavno emocionalno naježe od njegovih pjesama. Valjda je zato stekao veliku popularnost. Mora biti nešto zbog čega ima toliko veliku publiku, a javljaju se i stranci iz cijeloga svijeta koji kažu da ne razumiju ništa, ali da ih njegova glazba i nastup jednostavno opčinjavaju. :think:

Хммм, ја полазим од тога да је форум минијатурна слика реала, с тим да је на форуму преко деведесет посто таквих, и ако умањимо за који проценат, однос ће и даље бити поражавајући, кад урачунамо оне који су поријеклом са лијеве стране Дрине, плус оне који живе у пограничном положају, који су се ородили, примјера ради, шта мислиш да ли је некоме из Малог Зворника блискији неко из Зворника или из Београда? Тако да, свеукупна слика је свакако поражавајућа.
Nije forum bas uvek odraz realnosti, vreme cini svoje bez obzira sta se pise ili sta neki politicari mozda namecu.

Sve ide svojim tokom, s vremenom, i tako i treba.

Nije forum bas uvek odraz realnosti, vreme cini svoje bez obzira sta se pise ili sta neki politicari mozda namecu.

Sve ide svojim tokom, s vremenom, i tako i treba.
Слажем се, вријеме ће показати да ли ће се Дан јединства и даље обиљежавати или ће бити укинута двојна држављанства и поништен споразум о специјалним везама, ја прогнозирам другу опцију.

Ja sam Srpkinja i smatram da je Thompson puno kvalitetniji glazbenik. Ne slušam ga na dnevnoj bazi, ali kad se pušta na slavljima njegove pjesme stvarno naprave izvanrednu atmosferu. Sva ta energija od koje se čovjek jednostavno naježi... Ovo nažalost se ne može ni usporediti. Meni je ovo iskreno seljački...
Гдје се пушта на слављима, у којем крају?😎

Слажем се, вријеме ће показати да ли ће се Дан јединства и даље обиљежавати или ће бити укинута двојна држављанства и поништен споразум о специјалним везама, ја прогнозирам другу опцију.
Daleko ti ode, ali necu da te uznemiravam dalje u tvom pesimizmu.

Daleko ti ode, ali necu da te uznemiravam dalje u tvom pesimizmu.
Мом песимизму, па овдје једни заговарају "кинески зид" на Дрини, други понављају мантре : Србија вам неће опростити, младост Србије ће вам ово запамтити, али ће бити касно за кајање и сл, трећи спомињу инвазију 45-те, четврти су стигли до 1914 - те и пречана завојевача, а оне пете на прсте једне руке пребројати.😎

Мом песимизму, па овдје једни заговарају "кинески зид" на Дрини, други понављају мантре : Србија вам неће опростити, младост Србије ће вам ово запамтити, али ће бити касно за кајање и сл, трећи спомињу инвазију 45-те, четврти су стигли до 1914 - те и пречана завојевача, а оне пете на прсте једне руке пребројати.😎
Ne brigaj tudje i "visokoparne" brige, cuti i uzivaj.

Ma daj,ne vadite se.Koliko stanovnika ima Srbija,pa vam mogu ovi "izbosne" i "sakosova" da ne daju?
Jaci od vas tu,sta li?Ili ipak Vucko ima podrsku i u Srbiji,njima ne mozete nista,pa udri na "Bosance".
Кад Босанац тихо смирено прича тресу се зидови!:D

,oni,u, 10 000 evra, za Baju...malo nacionalizma ili patriotizma, za zelembace
Па то и јест прави нацијонализам и патријотизам. Зато наш народ каже "способан, сналажљив" (покрао, преварио, слагао).

Да ли се код нас икад цијенили поштени и вриједни људи?

Глазбеник или болесник? Кућа максових месара?

Back