đevojka od ovaca
Primećen član
- Poruka
- 868
Na Zapadu nista novo.Ебу нану четничку, радују се подјелама међу четницима , ебу нану Хрватима, и тако дан за даном.
Na Istoku stare price.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Zapadu nista novo.Ебу нану четничку, радују се подјелама међу четницима , ебу нану Хрватима, и тако дан за даном.
Oni ne shvataju da RS samo nije formalno-pravno Srbija,ali sustinski jeste.Што се овог тиче о том неком тобожњем заједништву па буди реална већина Срба из Босне на форуму прижељкује заједништво са Србијом, а већина вас из Србије на форуму никако не гледа благонаклоно на то, ебг ја сам увијек био црна овца па сам тако изузетак од ових из Босне, који не жели да има ништа са вама, осим да ћаскамо на форуму.![]()
Nisam primetio to o čemu pričaš ali kako mi u rs policija gleda bg table kao da sam bankomat na 4 točka.Oni ne shvataju da RS samo nije formalno-pravno Srbija,ali sustinski jeste.
To ne shvataju ni svi Bosnjaci.Oni umisljaju neku BiH u RS?
Sto se mene tice,bilo bi dobro to formalno ozvanicenje iz mnogih politickih i prakticnih razloga,ali nije nuzno u svakodnevnom zivotu toliko dok je RS.
A za nju je palo mnogo glava da bi je ovakvi ko zan pjer ismijavali.
Sta tacno nisi primijetio?Nisam primetio to o čemu pričaš ali kako mi u rs policija gleda bg table kao da sam bankomat na 4 točka.
A iz Hercegovine?Ne preteruj, uostalom ljudi iz bosne jesu bosanci....neću valjda da im gledam u gaće da bi bio "politički korektan" prema dilberima koji dele bosance na srbe i bošnjake....normalno da se mudžosi sami otkrivaju, pa neka budu šta hoće, ali svi iz bosne su bosanci....
Kosovo bi bila srpska pustinja a Srpska ne bi za vas ni postojala.![]()
Neces,samo ce te bombardovati zbog Srpske.И шта с тим? Бајден неки крив, *******, жали се њему, кад до тога дође...нећу ваљда да ратујем са нато због Српске, а?![]()
Neces,samo ce te bombardovati zbog Srpske.
Sta ces onda?![]()
Eti vidis,ja se kliberim...a kliberenje si ti zapoceo,ja samo uzvracam.Уживаћу у твојој срећи...
Јадна ли ти мајка несретна, чему се ти клибериш...
Eti vidis,ja se kliberim...a kliberenje si ti zapoceo,ja samo uzvracam.
Jos i kazem da je sala zbog zan pjerove nebuloze za one malo priglupe koji ne kontaju.
Ali vi na politici ste stvarno izgleda svi opiceni.
Cast izuzecima kojih je malo.
Ne treba ovde ni dolaziti ako covjek zeli da ostane normalan.
Baja Mali Knindža će pevati na velikom skupu u subotu na koji je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
https://informer.rs/politika/vesti/1007109/baja-mali-knindza-pevac-skup-subota
Pevaj srbijo!
Ko.peva zlo.ne misli
Ипак добар помак напријед, деведесетих су у Београду аутомобиле са БЛ таблицама неки ћелави ликови гледали као јабуку на путу коју треба убрати.Nisam primetio to o čemu pričaš ali kako mi u rs policija gleda bg table kao da sam bankomat na 4 točka.
Нешто сумњам да ће од те приче бити било шта, па чак и да се БиХ подијели.Oni ne shvataju da RS samo nije formalno-pravno Srbija,ali sustinski jeste.
To ne shvataju ni svi Bosnjaci.Oni umisljaju neku BiH u RS?
Sto se mene tice,bilo bi dobro to formalno ozvanicenje iz mnogih politickih i prakticnih razloga,ali nije nuzno u svakodnevnom zivotu toliko dok je RS.
A za nju je palo mnogo glava da bi je ovakvi ko zan pjer ismijavali.
Uh,uh..jesi li se mnogo nasekirao?Не лупетај, него се обрати свом другару Нену, па га питај за нато...пре него се укључиш у причу.
А ово ћу ти олакшам одмах, да са мном више не причаш.
Са женама из којих избија такво зло заиста не бих да трошим време...
Ma,nek bude sta hoce...osim rata.Нешто сумњам да ће од те приче бити било шта, па чак и да се БиХ подијели.
Нисам примјетио да сви то раде, ево Макија, могу набројити још неколико сасвим сигурно, а један дио то вјероватно ради управо из револта јер су вама Срби из Босне криви за све ваше проблеме, y најмању руку као најезда Хуна, добија се утисак и да је у причама за дјецу, бабарога замијењена са Босанцима, плашите ли несташну дјецу у Шумадији са Босанцима морам питати @Mystic+ -a.![]()
Ma,nek bude sta hoce...osim rata.
Nemam pojma,iskreno receno.Ne sjecam se konkretno za tebe.Cini mi se da nisi.Да ли сам тебе или било ког назвао Босанцем(ком) ?
Јесил и ти подмукла ?
Izraz "Bosanci" nije ili ne uvek, uvredljiv. Tu se cesto iz starih vremena SFRJ nazivaju tako svi koji zive u Bosni, pa i Srbi. Nije u negativnoj konotaciji izreceno uvek.Nemam pojma,iskreno receno.Ne sjecam se konkretno za tebe.Cini mi se da nisi.
Ali zan pjer i jos par njih jeste.Ne mogu se sad vracati da provjeravam.
Nemam pojma,iskreno receno.Ne sjecam se konkretno za tebe.Cini mi se da nisi.
Ali zan pjer i jos par njih jeste.Ne mogu se sad vracati da provjeravam.
Не могу конкретно да се сјетим да ли си ти или ниси, али већина свакако јесте, то је само форма, апсолутно небитно за оно што сам хтио рећи, замијени то Босанци са Крајишници и Личани, плашите ли несташну дјецу са њима.Зашто лажеш да сам вас икада назвао Босанцима ?!?
Подмукао си !
Pogledajte prilog 1712752
Juce postavljeno, vec blokirali beograd