Petnica

• Začetnik teme Začetnik teme LAY
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aha, i ja ga osmislim sama, ali znam da ne mogu da ga odradim sama. I sta onda? Kao n aprimer, kakvog mentora? Ko su bili vasi mentori? Rekao mi j emladji saradnik da razmisljam o projektu, pa da popricamo sad na prolecnom (koji se poklapa sa takmicenjem, inace), ali j apojma nemam o cemu se radi. A ideja imam...:)

Znas kako je to kod nas. To mora zadovoljiti par uslova, a to su:
a) da bude nesto sasvim novo, da ga niko do sada nije radio
b) da bude i korisno, a ne samo da to bude "tvoj rad"
c) i ono najteze, da bude makar 90% izvodljiv u 5nici,tj da mozes samo bas krajnju analizu da nosis negde da odradis ako nemaju neki uredjaj tamo

joooj, bilo je extra... u pola 4 smo naterali filipovica da nas po kisi vodi u pecinu....
bili smo blaaaatnjavi!!!! :D :D
i tako, pricali sa saradnicima... a ti se nisi setio ni da se javis pre nego da odete... mogao si da upadnes u sobu da me probudis!!!!

Ti si sedamnaesta osoba koja mi je to rekla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izgleda da sam trebao da upalim nesto da bi aktiviro alarm i da vas sve razbudim kako bi se pozdravili. Zar ti ja bese ne rece lepo vece pre toga kad si prokomentarisala "Ti kad lupis bas lupis" :) !
E, salu na stranu, bas mi je bilo zao Ljupke koja nije znala gde je kad sam je probudio, pa sam znao da cete i vi ostali biti takvi i na kraju mi vas bilo zao :) !
Ma daj, videcemo se sledece nedelje pa cu tad da te budim kad imas toliku zelju da te neko budi :) !

pa nesto... to je proka rekao, a on je kao upucen u te stvari... nece biti hotela kao do sada, nego cemo kao u osnovnoj skoli biti smesteni kod ljudi, po kucama.... bas bezveze... ja se nadam da nece biti tako...

Uzas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima ljudi da me najure metlom kada budem doso da te budim :) !
E, pa to bi bilo odvratno! Ne mozes ni ko covek da izadjes i da ostanes nocu sa drustvom!
Jednom sam u osnovnoj bio sa skolom u Banjaluci i nisam mogao vecu dijabolu da izaberem za ugostitelja(mislim, nisam ga birao, vec sam ga dobio)!
Necu bre tako :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DkJm:
Nema problema, ja nemoj da se posle zalis kako sam "teroristicki" upao u vasu sobu pred test i da mi je cilj bio da vas psihicki "onesposobim" ! :)
a143.gif
Zlatni Lalo!!!
c024.gif
ja te vidim

Back