Peticija za vraćanje teme NOĆ BENSEDINA

Da li ste za to da se vrati tema noć bensedina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa to se podrazumeva.......niko vam ni do sada nije branio da postavljate gluposti sa demokratskih foruma, kojih sigurno ima...........doduse, neuporedivo manje nego kod vas:mrgreen:

*** meni modovi zatvaraju i normalne teme , tipa teme narkomanija vuka manitoga , itd, svako malo mjenjam avatar , al dobro to nije tema . A sto se tice goooposti vjeruj mi samo na krstarici imas zilion.

pa to se podrazumeva.......niko vam ni do sada nije branio da postavljate gluposti sa demokratskih foruma, kojih sigurno ima...........doduse, neuporedivo manje nego kod vas:mrgreen:

Svaki tvoj post a da ne pricamo o temama je nesto najgluplje sto sam procitao u zivotu,ali ti to i sam znas pa odmah krenes da prozivas po sistemu-napad je nejbolja odbrana ;)

da ne kukate kako se samo sprdamo i smejemo - evo nešto tužno:sad2:

српкиња33

Е мој Војо..... то је, на жалост, далеко од истине.

Ево, на мом МО има 210 чланова на папиру, од тога је бар 180 само на папиру (они који не могу или неће да плате чланарину, они који су се одселили, дуплирани у списку, преминули, отишли из СРС, прешли код Томе итд).

Додуше, тај "статус" се уредно води на списковима.

Од преосталих 30 који редовно плаћају чланарину,
само пет редовно долази на састанке,

а од тога само нас троје као нешто ради.

:rotf::rotf::rotf:................:worth:

Тврдо језгро еврослина популарни У92 сајт тј ћегов форум пао је због превеликих излива глупости који су преоптеретили постојећи сервер. Нови сервер биће инсталиран ускоро и моћи ће да трпи и знатно тежу столицу, тако да вас позивамо да још више серете. Хвала на разумевању.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=11&dd=16&nav_id=329138

Voja_Futog Брат ми рече да су синоћ на Вождовцу вршљале "Црне тројке",
надлетали су хеликоптери,а улична расвета је "случајно" била угашена,
значи владао је тотални мрак...

Искрено се надам да је успео да се извуче...

Генерале нек те Господ чува...

:mrgreen::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back