Nije mi jasno što se pitanje Krima ne reši kao vraćanje poklona Rusiji, koje je nekad zabrljao pijani Hruščov ? Anketa

Pitanje Krima rešiti kao "vraćanje poklona nazad Rusiji" šta vi mislite ?

• Da slažem se

glasova: 2 33,3%
  • Ne slažem se

glasova: 1 16,7%
  • Bolje Zelenskom neka vraća Hruščovov poklon nazad Rusiji ostaće bez cele Ukrajine posle kapitulacije

glasova: 3 50,0%

• Ukupno glasova
    6

Miloš38

Domaćin
Poruka
3.200
Ako neko misli da zbog poteza pijanog Hruščova (koji je po nacionalnosti bio Ukrajinac) koji je Krim koji pripada Rusiji i na kojem žive 99% Rusi poklonio Ukrajini tako što ga je uzeo od Rusije kojoj Krim pripada i jednog dana on lično poklonio, i da zbog toga treba da izbije 3 svetski rat onda neka taj glasa za tu opciju u anketi.

Ja mislim da pitanje Krima treba da se reši kao "vraćanje poklona nazad Rusiji" i poništenje odluke pijanog Hruščova.
Anketa šta vi mislite ?

zato sto je Krim kljucan za NATO aspiracije za napad i razbijanje Rusije.

Krim je kopneni nosac aviona i raketa u Crnom Moru.

Jednostavno u ovom ratu se ide do kraja i doci cemo ili do unistenja Evropske Unije kao takve ili unistenja Rusije jer EU zeli sa Rusijom rat do istrebljenja.

Video si juce lidere EU u Vasingtonu kako jedinstveno podupiru Zelenskog u nastavku rata protiv Rusije i odbacuju Trampov mirovni plan.

Ako neko misli da zbog poteza pijanog Hruščova (koji je po nacionalnosti bio Ukrajinac) koji je Krim koji pripada Rusiji i na kojem žive 99% Rusi poklonio Ukrajini tako što ga je uzeo od Rusije kojoj Krim pripada i jednog dana on lično poklonio, i da zbog toga treba da izbije 3 svetski rat onda neka taj glasa za tu opciju u anketi.

Ja mislim da pitanje Krima treba da se reši kao "vraćanje poklona nazad Rusiji" i poništenje odluke pijanog Hruščova.
Anketa šta vi mislite ?
Krim nije poklonio "pijani Hruscov", kako to propagiraju danas rusi, vec je odluku o transferu krima ukrajini doneo prezidijum vrhovnog saveta SSSR a odluku potvrdilo politbiro komunisticke partije SSSR.
U odluci se navodi da se to cini zbog "integralnih ekonomskih i teritorijalnih bliskosti krima i ukrajine kao i bliskih ekonomskih i kulturnih veza krima i ukrajine"
taj transfer krima ukrajini su priznavali i prihvatali rukovodstva i sssr i ukrajine sve do putina. Odjednom to mu je zasmetalo..

Jednostavno u ovom ratu se ide do kraja i doci cemo ili do unistenja Evropske Unije kao takve ili unistenja Rusije jer EU zeli sa Rusijom rat do istrebljenja.

Video si juce lidere EU u Vasingtonu kako jedinstveno podupiru Zelenskog u nastavku rata protiv Rusije i odbacuju Trampov mirovni plan.
Zar ovi Rusi nisu pripojili Krim pre par godina i sta sad opet neki problem?
..pa oni skroz nesposobni za bilo sta.

Krim nije poklonio "pijani Hruscov", kako to propagiraju danas rusi, vec je odluku o transferu krima ukrajini doneo prezidijum vrhovnog saveta SSSR a odluku potvrdilo politbiro komunisticke partije SSSR.
U odluci se navodi da se to cini zbog "integralnih ekonomskih i teritorijalnih bliskosti krima i ukrajine kao i bliskih ekonomskih i kulturnih veza krima i ukrajine"
taj transfer krima ukrajini su priznavali i prihvatali rukovodstva i sssr i ukrajine sve do putina. Odjednom to mu je zasmetalo..
Samo da dodam da većinu stanovništva na Krimu nisu do Staljina činili ni Rusi ni Ukrajinci nego Tatari koje je Josif potrpao u vagone i prebacio u Sibir. Još jedan od njegovih brojnih zločina.

Anketa šta vi mislite ?
Није само Крим проблем.

Dogovorite se vise da li je NATO kerov penis ili sila koja hoce da unisti Rusoju.

Anketa šta vi mislite ?
Vraćanje poklona je jako nekulturno i bezobrazno, i zbog toga bi se putin strašno uvredio i u besnilu bi naredio da se ukrajina napadne!!!

Back