Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.428
Stvarno ne znaš ili se praviš.. a tako jednostavan odgovorШта то значи?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ne znaš ili se praviš.. a tako jednostavan odgovorШта то значи?

Stvarno ne znaš ili se praviš.. a tako jednostavan odgovor![]()
Ako ti još nije jasno onda si na žalost, nepouzdan.Објасни.

Ako ti još nije jasno onda si na žalost, nepouzdan.![]()
Šta da objasnim kad već znaš gdje su. Upravo si dao potvrdu (lajk) da znaš gdje su.Дакле, не умеш да објасниш написану мисао?
Ок.

Šta da objasnim kad već znaš gdje su. Upravo si dao potvrdu (lajk) da znaš gdje su.
Bravo, upravo tako.. znači sam sebe obmanjuješ?Ја мислим да су у нечијој шизофреној глави.

ти као контра бот одлично знаш да не раде ништаДанас је, ако добро рачунам, пети дан потраге за снајперистима који се крећу Београдом.
Колико још треба да чекамо да буду ухваћени? Шта раде наше службе?
ах ах , много си се па ти потресао...Снајперисти им пет дана шетају по престоници а они хапсе аутобусе.

Одмах сам се препознао! Ја сам она госпођа у црном са наочарима. Да није било овог провокатора, променио бих наочаре и обукао јакну, па поново, али било ми је некако "трулекс" да ме не препознају и сукорисници. Уме ту онда да буде и напето.
Bez brige,agent Ljuban radi na slucaju.Данас је, ако добро рачунам, пети дан потраге за снајперистима који се крећу Београдом.
Колико још треба да чекамо да буду ухваћени? Шта раде наше службе? Снајперисти им пет дана шетају по престоници а они хапсе аутобусе.
Одувек сам тврдио да је све последица траума од вршњачког насиља. Зато је "хулиган", служи војску са два сведока, "Кобре" око њега, укратко тешки комплекси на којима би се приватни психијатар обогатио, пошто се накрао пара. Али, прво мора да схвати да има психичке проблеме, а то је убедљиво најтежи део приче.
postoje jasne pretpostavke da se sumnjivi pojedinci trenutno nalaze - kriju u jednoj ambasadi susjedne države...
S obzirom na to da su elitni atentatori, siguran sam da ih je jako teško pronaći.Данас је, ако добро рачунам, пети дан потраге за снајперистима који се крећу Београдом.
Колико још треба да чекамо да буду ухваћени? Шта раде наше службе? Снајперисти им пет дана шетају по престоници а они хапсе аутобусе.
Колега горе тврди да су у вашој амбасади.S obzirom na to da su utrenirani specijalci, siguran sam da ih nije lako pronaći.
Imaju jatake u svakom gradu i selu odavde do Sudana, govore desetak jezika, poznaju sve lokalne običaje, stopit će se s okolinom, nestati, nikada ih nećete ni vidjeti, praktički su nepostojeći.
Sve je moguće, Iblerov trg 9 nikada ne spava.Колега горе тврди да су у вашој амбасади.
https://forum.krstarica.com/threads/peti-dan-potrage-za-snajperistima.1043799/page-3#post-51871352
zanimljivo...kažeš ambasada rumunije?...На основу чега тврдиш да се налазе у амбасади Румуније?
zanimljivo...kažeš ambasada rumunije?...
Ма Бугарска, шта ту има да се умује? Код нас у југоисточној Србији се каже - кад се зарати, уд'ри на Бугарина, не можеш да погрешиш.Ниси се изјаснио. Можемо само да нагађамо.