Пети дан потраге за снајперистима

Leglo snajperista

1000012027.jpg

Данас је, ако добро рачунам, пети дан потраге за снајперистима који се крећу Београдом.

Колико још треба да чекамо да буду ухваћени? Шта раде наше службе?
ти као контра бот одлично знаш да не раде ништа

али попут рецимо погачара и баћулова овде глумиш тобож противника систему

Снајперисти им пет дана шетају по престоници а они хапсе аутобусе.
ах ах , много си се па ти потресао...
:mazi:

Одмах сам се препознао! Ја сам она госпођа у црном са наочарима. Да није било овог провокатора, променио бих наочаре и обукао јакну, па поново, али било ми је некако "трулекс" да ме не препознају и сукорисници. Уме ту онда да буде и напето.

Данас је, ако добро рачунам, пети дан потраге за снајперистима који се крећу Београдом.

Колико још треба да чекамо да буду ухваћени? Шта раде наше службе? Снајперисти им пет дана шетају по престоници а они хапсе аутобусе.
Bez brige,agent Ljuban radi na slucaju.

Ljuban-Karan.jpg

Одувек сам тврдио да је све последица траума од вршњачког насиља. Зато је "хулиган", служи војску са два сведока, "Кобре" око њега, укратко тешки комплекси на којима би се приватни психијатар обогатио, пошто се накрао пара. Али, прво мора да схвати да има психичке проблеме, а то је убедљиво најтежи део приче.

Колико још треба да чекамо да буду ухваћени? Шта раде наше службе? Снајперисти им пет дана шетају по престоници а они хапсе аутобусе.
S obzirom na to da su elitni atentatori, siguran sam da ih je jako teško pronaći.

Imaju jatake u svakom gradu i selu odavde do Sudana, govore desetak jezika, poznaju sve lokalne običaje, stopit će se s okolinom, nestati, nikada ih nećete ni vidjeti, praktički su nepostojeći.

S obzirom na to da su utrenirani specijalci, siguran sam da ih nije lako pronaći.

Imaju jatake u svakom gradu i selu odavde do Sudana, govore desetak jezika, poznaju sve lokalne običaje, stopit će se s okolinom, nestati, nikada ih nećete ni vidjeti, praktički su nepostojeći.
Колега горе тврди да су у вашој амбасади.

https://forum.krstarica.com/threads/peti-dan-potrage-za-snajperistima.1043799/page-3#post-51871352

Ниси се изјаснио. Можемо само да нагађамо.
Ма Бугарска, шта ту има да се умује? Код нас у југоисточној Србији се каже - кад се зарати, уд'ри на Бугарина, не можеш да погрешиш.

oružje je dronom prebačeno u dijelovima preko srpsko bugarske granice gdje ga je u jednom selu preuzela milunka s. rođ. 1975. a ova ga je predala studentu kuriru za 2000 eura koji je oružje predao policajcu koji radi na obezbjeđenju jedne ambasade a navedeni policajac je unuk jednog od profesora blokadera sa filozofskog fakulteta
...policajac je oružje predao sekretaru ambasade koji će ga prosljediti jednom od snajperista koji je član turskih sivih vukova a koji se nalazi u ambasadi već tjedan dana.

Back