Petak je :D

Sta radite petkom, ljudi?
Da li osecate neko olaksanje kao da vam je teret pao sa ramena? Srecni zbog zavrsenih poslova, a nezavrseni ostaju tako do ponedeljka.
Radujete li se petku i zasto?
Završim sve obaveze kako bi mi vikend ostao slobodan. I onda se naspavam i onda work out, pisanje i dance practiceeee....
tako mi uglavnom prođe vikend.
šetnje sa prijateljima, i tako.

Da li osecate neko olaksanje kao da vam je teret pao sa ramena? Srecni zbog zavrsenih poslova, a nezavrseni ostaju tako do ponedeljka.
Ja ponekad i ne znam da je petak... Kad radim svaki dan, bez slobodnog dana, praznika, vikenda......
Sta radim petkom? Radim, kao i danas, kao i sto cu sutra.... Zivim jedan ponedeljak koji se ponavlja :D

Screenshot_20211120-090324_Moj Telenor.jpg

Cekam gigabajte da koristim internet slobodno /dobijam gluposti kao sto je ova :
Screenshot_20211120-090754_Moj Telenor.jpg

Poslednja izmena:
@-Jelena-

Daleko bilo / "postanite nas rob prvi deo" / "ucite da poslusno masete repom kada vas budemo zezali"

Screenshot_20211120-090743_Moj Telenor.jpg

"samo napred / budite nas rob drugi deo / dve godine robije ste izgrebali na poklon":

Screenshot_20211120-090800_Moj Telenor.jpg

Kad treba da naviknu osobu da im bude rob na "ti" su kad odgovaraju / kad nemas para za to / oni nesto pogrese na "vi" su (citati kako su prosli oni sto su im verovali daleko bilo).

Ima nekada gigabajta to ulepsa petak / ovakve "evo ti nesto sto ne treba niti koristis" uniste dan 😡🤬.

Ne mogu da se koriste dve promocije na dva broja u isto vreme / jedan treba da se izvadi da ne bi trosio svoj internet placeni kada ga izgrebes kao poklon 🤬😡🤬 /hvala sto pitas / eto takav je petak.

Poslednja izmena:
svakako se radujem kad je petak, makar i ujutru na poslu,.....................e , ljudi, al sto mrzim nedelju,.....nema mi gori dan. I ponedeljak mi je lepsi.

Ja nemam taj poseban osecaj za nedelju / ponedeljak, ali mi uvek fali dan izmedju subote i nedelje. Jednom sam bila toliko umorna i kad sam se vratila u petak s posla, oko 16h, istusirala sam se, obukla pidzame i legla. Spavala sam do 7h u subotu. U ponedeljak sam imala osecaj da sam konacno dobila taj dan koji mi je falio, izmedju subote i nedelje. Divan osecaj, pravo cudo!

Ja nemam taj poseban osecaj za nedelju / ponedeljak, ali mi uvek fali dan izmedju subote i nedelje. Jednom sam bila toliko umorna i kad sam se vratila u petak s posla, oko 16h, istusirala sam se, obukla pidzame i legla. Spavala sam do 7h u subotu. U ponedeljak sam imala osecaj da sam konacno dobila taj dan koji mi je falio, izmedju subote i nedelje. Divan osecaj, pravo cudo!
Jeste Lunjo, i meni se desilo isto samo sto sam se ja probudila oko 2 nocu izgubljena za vreme i dan, skocila iz kreveta i krenula da se oblacim, mislila sam da kasnim na posao :lol:

Back