Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 223.196
Pa ne smeta miPa jel to dobro? Svaki dan ti kao petak?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne smeta miPa jel to dobro? Svaki dan ti kao petak?
Slobodno, vam sistema. Nije to lose, da znas.Pa ne smeta mi
Završim sve obaveze kako bi mi vikend ostao slobodan. I onda se naspavam i onda work out, pisanje i dance practiceeee....Sta radite petkom, ljudi?
Da li osecate neko olaksanje kao da vam je teret pao sa ramena? Srecni zbog zavrsenih poslova, a nezavrseni ostaju tako do ponedeljka.
Radujete li se petku i zasto?
Ja ponekad i ne znam da je petak... Kad radim svaki dan, bez slobodnog dana, praznika, vikenda......Sta radite petkom, ljudi?
Da li osecate neko olaksanje kao da vam je teret pao sa ramena? Srecni zbog zavrsenih poslova, a nezavrseni ostaju tako do ponedeljka.
Sta radite petkom, ljudi?
svakako se radujem kad je petak, makar i ujutru na poslu,.....................e , ljudi, al sto mrzim nedelju,.....nema mi gori dan. I ponedeljak mi je lepsi.Sta radite petkom, ljudi?
Jeste Lunjo, i meni se desilo isto samo sto sam se ja probudila oko 2 nocu izgubljena za vreme i dan, skocila iz kreveta i krenula da se oblacim, mislila sam da kasnim na posaoJa nemam taj poseban osecaj za nedelju / ponedeljak, ali mi uvek fali dan izmedju subote i nedelje. Jednom sam bila toliko umorna i kad sam se vratila u petak s posla, oko 16h, istusirala sam se, obukla pidzame i legla. Spavala sam do 7h u subotu. U ponedeljak sam imala osecaj da sam konacno dobila taj dan koji mi je falio, izmedju subote i nedelje. Divan osecaj, pravo cudo!
Radis u Keep LIght-u i prodajes cele godine vesicu ukrase?Meni je svaki dan Petak.I Nova Godina.
Pogodi čime se bavim.
Kelnerisanje u nekoj bas veseloj kafani cim je svaki dan petak i Nova godina. Pogodila?@-Jelena- mogu da stavim neke moje slike Petkom ali neću jer ćeš da kažeš ovo je pristojna tema.
Šalim se.
Al slike mogu da stavim.
Meni je svaki dan Petak.I Nova Godina.
Pogodi čime se bavim.
Ja ponekad i ne znam da je petak... Kad radim svaki dan, bez slobodnog dana, praznika, vikenda......
Sta radim petkom? Radim, kao i danas, kao i sto cu sutra.... Zivim jedan ponedeljak koji se ponavlja
Poneeedeljak je dan.Ponedeljkom ponavljamo gradivo od Petka.
Zato se tako i zove.
Mora da bude samo jako.