Pesme kao dar

Volela bih da čujem neke tvoje pesme, Eldarione... Tvoja priča mi je poznata... Ali neću da je sad komentarišem, možda neki drugi put... :)
Uglavnom, lepo je to, sve to prođe, obični dani se zaborave, upamte se neke velike sreće, neke svađe, prvi sastanak, jubileji, rastanak... Ali reči sve to nekako nadžive...
I to je nekako najlepše. Reči ne mogu da izraze neke velike stvari, kao što je ljubav ili bol, ali mogu da ih nagoveste... Mogu da pokažu nežnost, mogu da ohrabre...
Ali isto tako, kao što reč može da zaboli, nište ne može...
''Ubi me prejaka reč''... :)

Lepa tema...

U osnovnoj skoli jedan decko (on je bio osmi a ja sedmi razred) napisao mi je 5-6 pesmica.
Secam se pojedinih delova (jer sam bila mali baksuz pa pocepala sve).
Kad bi mi sada neko posvetio stihove, znala bih to da cenim.

P.S. Bio je slaaadak...

@Eldarion, hvala na ponudi, ali kada se nesto radi po narudzbi gubi na emotivnoj vrednosti...a i slanje sopstvenih slika mi deluje kao bezze nacin placanja...mis'im, kako bi ih ti mogao unovciti...? :smile:

Sorry, sto sam se zakacila za tvoj slucaj, ali negde sam se i sama ispronalazila u toj tvojoj prici...bar ima slicnosti i zato se i potresam :?

Svaka devojka bar malo drzi do sebe i ukoliko ti budes fer i posten prema njoj i kazes joj da zaista vise nema emocija medju vama, verujem da vise nikada ne bi cuo za nju...to je tako normalno...ja znam, da bih te u tom slucaju daleko vise i cenila i postovala i zadrzala u nekoj lepoj i ok uspomeni...

Na ovaj nacin, igrajuci igrice, stvaras atmosferu nepoverenja medju vama i dovesces do toga da te jednom zaista zamrzi...zasto to raditi...? :roll:

Eto...mnogo je lepa tema, a ja sam se potresla i ozalostila... :cry:

SANDRINAbg:
@Eldarion, hvala na ponudi, ali kada se nesto radi po narudzbi gubi na emotivnoj vrednosti...a i slanje sopstvenih slika mi deluje kao bezze nacin placanja...mis'im, kako bi ih ti mogao unovciti...? :smile:

Sorry, sto sam se zakacila za tvoj slucaj, ali negde sam se i sama ispronalazila u toj tvojoj prici...bar ima slicnosti i zato se i potresam :?

Na ovaj nacin, igrajuci igrice, stvaras atmosferu nepoverenja medju vama i dovesces do toga da te jednom zaista zamrzi...zasto to raditi...? :roll:

Eto...mnogo je lepa tema, a ja sam se potresla i ozalostila... :cry:

Nema na cemu...uvek...
;)
Salim se...
I nemoj da se izvinjavas, pa sve to mi pomaze koliko-toliko...
U pravu si i tu se slazem sa tobom da se narudzbinom gubi emotivna vrednost...
Svaka devojka bar malo drzi do sebe i ukoliko ti budes fer i posten prema njoj i kazes joj da zaista vise nema emocija medju vama, verujem da vise nikada ne bi cuo za nju...to je tako normalno...ja znam, da bih te u tom slucaju daleko vise i cenila i postovala i zadrzala u nekoj lepoj i ok uspomeni...
Nije da nema emocija. Cak ih je i previse...Toliko da se ne moze doneti odluka...
Sledece: poverenja nikada nije bilo medju nama, bar ne u tolikoj meri u kojoj ti smatras da bi trebalo da bude, a nije bilo ni potrebe za tim jer nije prakticno ni bilo veze...Ja sam sve provalio na osnovu njenog pogleda...Malo smo "ozbiljnije" razgovarali i u jednom trenutku doslo je cak i do poljubca, no bilo pa proslo...
Sada me brine ta promena kod nje...Ja sam i dalje zaljubljen i to stoji ali ne tako intenzivno kao pre, recimo, mesec dana...
Zasto? Kako? Ne razumem, iskreno uopste mi nije jasna...

Sokolica_M:
Volela bih da čujem neke tvoje pesme, Eldarione... Tvoja priča mi je poznata... Ali neću da je sad komentarišem, možda neki drugi put... :)
Uglavnom, lepo je to, sve to prođe, obični dani se zaborave, upamte se neke velike sreće, neke svađe, prvi sastanak, jubileji, rastanak... Ali reči sve to nekako nadžive...
I to je nekako najlepše. Reči ne mogu da izraze neke velike stvari, kao što je ljubav ili bol, ali mogu da ih nagoveste... Mogu da pokažu nežnost, mogu da ohrabre...
Ali isto tako, kao što reč može da zaboli, nište ne može...
''Ubi me prejaka reč''... :)

Mozda ti posaljem neku pesmu na pp...
Nista ne obecavam ali nadaj se.
Ne bih zeleo da ih postujem na forumu...
Reci mogu da iskazu boli ili ljubav ali ce ih samo potpuno razumeti oni koji su ih i pisali, zar ne...E, to me ubija...

Pozdravljeni budite !!!
P.S. Zaista lepa tema...

@Eldarion,
Nesto mi ne fercera kako treba te i ne citiram tvoje postove...pokusacu da ti odgovorim ovako, a ti znas o cemu pricamo... :smile:

Vidis...ja mislim da se ona povlaci usled nesigurnosti...sto mi je vise stalo do nekoga, a nismo u pravoj ozbiljnoj vezi , postajem sve nesigurnija i povlacim se...bar ja...ne znam koliko cesto se vidjate i da li zivite u istom mestu, ali...
Mislim da bi tek sada trebalo da joj posaljes tu pesmu...videces...poslusaj me...srecno! :wink:

Sokolica_M:
Jeste li ikada dobili od nekog pesmu na poklon? Jeste li kome napisali i poklonili pesmu?
Kome, kada je to bilo, kajete li se, pišete li sada?

Ja sam danas dobila jednu pesmu posvećenu meni... Mada ničim zasluženo... I mada bez povoda i namere...
DA,dobio sam pjesmu i poklanjao sam pjesme,.
kada sam dobio na poklon tu pjesmu,stvarno sam se rastopio jer nikada nisam mogao ni u masti da zamislim da mi djevojka pjesmu pokloni,.i dan danas kada je procitam,u meni se sve uzburka,..divan osjecaj
a da cijela stvar bude jos zanimljivija,radilo se o istoj osobi,kojoj sam poklonio i koja je meni poklonila pjesmu,.bilo je to u zadnjih godinu-godinu i po,.
i ne,ne kajem se,jer je valjda to sto sam joj poklonio toliko pjesama,i jedini smisao cijeloga moga pisanja,,jer nikada ne planiram da to negdje objavim,a sada kada znam da ona to ima,pa i to je neki smisao,..
sada ne pisem,.ne da mi se,.

Eto, dobih sinoć još jednu pesmu...
Mada je ovo trebalo pre da se stavi na onu moju drugu temu, ''Poklon za nezaborav''.
Ista osoba, nova pesma. Sinoć oko dva sata kad sam se vraćala iz grada, bio je dogovor da ga cimnem da mi snese pesmu. Ali pošto je njega mrzelo da silazi, a mene je mrzelo da se penjem, pesmu mi je predao tako što je zakačio za štipaljku i bacio sa sprata. Najinteresantnije je bilo to što smo imali ''navijače'' - prolaznike koji su zastali i navijali - za štipaljku.
A onda, moj biser - pitam ga ja da li treba da se popnem da mu vratim štipaljku... :)

Sokolica_M:
Jeste li ikada dobili od nekog pesmu na poklon? Jeste li kome napisali i poklonili pesmu?
Kome, kada je to bilo, kajete li se, pišete li sada?

Ja sam danas dobila jednu pesmu posvećenu meni... Mada ničim zasluženo... I mada bez povoda i namere...

Dobila nisam, napisala vise puta, ma kakvi uvek kada napisem pesmu ona je nekom posvecena. Tacno znam, kada je citam, u kom trenutku je napisana i na koga sam mislila tada tj. o cemu sam mislila dok sam je pisala. Iskreno, to je jedan od najlepsih nacina iskazivanja onog sto osecas.

Pontije-Pilat-1.gif

Butterflies And Hurricane::
Jesam...i opet jesam...
I naravno da se ne kajem i da pishem i dalje...

Da da, i zato si i obrisan sa Krstarice.. posebnost te ucinila da te uklone.. :heart: postovanje.

Shvatam te.. iako nisi tu.

@ DecakIz3Vode , "On je moja kučka, ja sam njemu bitch!", -- divlje, nema sta.. ;)

U vezi ovih posvecenih-nekome pesmica, preplicu se neistrazive misterije.. tesko razresive..

Back