Pesma za sva vremena

Julian_Duranona:
Jimmy Nail - Ain't No Doubt.

Ja sam bas prso kad sam uspeo da prepoznam na sta si mislila.

: ) : ) : ) : ) eto sad si blizhi vechnim tajnama sad si na mojoj frekvenciji

sinead o'connor ... ona stvar

e ali ako pogledate recimo tekst te pesme tekst i nije neki neshto ekstra ono ok jasno je shta je ali to je to... ali valjda je stvar u pevanju i u spotu... ne znam mozhd aje i to plitko ali i nije :)

ima ih milion, a ja odluchila da vecheras budem fina...pa da samo upishem one koje svi vec znate, a ne znam dal' su bile...prodajem romantiku, za teglu cvekle...imam ogromnog pauka ispred sebe i vrishtacu....

Bach Air of the G String (valjda sam dobro napisala, da budem kulturna malo :smile: )

ovo nije za ovu temu, a meni sve svidja mnogo !!!...bash je super shto sam dobila klasichni cd sa bonbonjerom, kako bi saznala shta sve ima... :smile:
pa josh i obogacene verzije turbo-folklasik...uh, ja ne mogu imati nikad ''pesmu za sva vremena'', kad mi se neshto svidi, ja se izdrogiram non-stop time, pa posle moram da odmorim od toga, da mi ne pozli vishe...

Vanessa-Mae

PO meni jos bolja numera od Bryan Adamas je ona po kojoj bi trebalo da se upravljaju pravi frajeri a to je : HAVE YOU EVER LOVE A WOMAN.
To bi im trebala biti ljubavno-zivotna himna za odnose sa zenama.
Naravno, ko shvati, razumece......

Po meni jos bolja numera od Bryan Adamas-a je ona po kojoj bi trebalo da se upravljaju pravi frajeri a to je : HAVE YOU EVER LOVE A WOMAN.
To bi im trebala biti ljubavno-zivotna himna za odnose sa zenama. I to je ono sto zenama zaista treba.
Naravno, ko shvati, razumece......

Back