Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
..ona pesma cija "magija" nikad nece prestati,koja u vama budi posebna osecanja kad god je cujete.
Po meni je to "Please forgive me" od Bryan Adams-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna ideja!hanibal77:sta mislite da napisete i zasto vam je ta pesma posebna?jer ovakvo nabrajanje ne sluzi striktno nicemu i ne prilici vam![]()
Takodje.Happy-ca:..ona pesma cija "magija" nikad nece prestati,koja u vama budi posebna osecanja kad god je cujete.
L O LLePiaf:Takodje.
Pozhelim da zavezhem B. Adamsa zhicom od gitare u nekom podrumu, sa mikrofonom zabijenim u grlo.
..ona pesma cija "magija" nikad nece prestati,koja u vama budi posebna osecanja kad god je cujete.
Hellen:Албинонијев Адађо...без неког посебног разлога...једноставно носи такву емоцију... нарочито један драматичан прелаз....
Увек се јежим док га слушам, ал баш зато да бих сачувала ту драж - не слушам га често!
Samo sam cekao da se ti pojavis, jer sam znao da ces da iskazes moja osecanja prema Adamsu. Mene mrzelo...LePiaf:Takodje.
Pozhelim da zavezhem B. Adamsa zhicom od gitare u nekom podrumu, sa mikrofonom zabijenim u grlo.